mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yerli Sanatçılar

Konu: 4x4

Sayfa: [ 1 ] 2

rainbow 09.12.2007 23:55:05
4X4’ ün hikayesi, 4 kişinin hikayesi. İki bin beş yılında başlayan yeni bir oyun.

G, A ve B stüdyoda oturur iken albüm yapalım derler. Derler ama…

Deniz ortada yok ki. Neyse, enstrumantal albüm projesi olarak başlayan çalışmalar bir anda biz neden vokalist bulmuyoruz fikri ile içinden biraz daha çıkılmaz bir hal alır. Neyse ki Deniz var ama o sırada yok. Bu arada hayat; tüm hızı ile akmakta ve 4X4’ ün trafikte kalması, varacağı yere gecikmesi için her türlü yol çalışmasını yapmaya devam etmektedir. Arada girilen çıkılan tüm bozuk ve kazılmış yollara rağmen, her şey 2006 yılının ilk yarısında rayına oturmaya başlar. Neyse ki G Deniz ile karşılaşmıştır. Bu arada trafikte kalmamıza sebep olan yazlık saat uygulamasına göre yaşayan arkadaşlara da başarılar diliyoruz. En bayıcısı da köprüde tıkanmaktır. Neyse biz yolumuza devam edersek, tanışma faslı ile ilerleyen günler zamanla provalara, konserlere, kavgalara, kayıtlara dönüşmeye başlamıştı. İşte bu da hepimizin alışkın olduğu yoldu ve - en kısa yol bildiğin yoldur • deyişi ile birebir uyuşuyordu. Başlayan her şey gibi ilerlemesine devam eden birliktelik; Biz dört kişiyiz grubun adını 4X4 koyalım ile ivme kazandı dersek yalan olacaktır. Çünkü A’ nın trafikte kaldığı bir sırada önünde yol vermemekte direnen ve arkasında 4X4 yazılı aracı görmesi ile ortaya çıkan bir fikir, karşısında grup ismi olarak tek alternatif olan Tanga’ ya galip geldi. Bu da uzun oldu ama kısaca 4X4 güçlü idi, tek çeker, iki çeker değil idi ve her hava şartında tam performans yoluna devam ediyordu. Camiada komando çalgıcılık diye tabir edileni de, kral müzisyenlik diye hayal edileni de yaşamış olan bizimkilere sanırız en uygun olan isimlerden biri idi. En azından Tanga’ dan iyidir. Adı konulan her çocuk gibi heyecana kapılan 4X4; Saf, sade, kendine özgü, etliye sütlüye bulaşan, kah off-road kah asfalt yollar arşınlayan bir müziğin peşinde kendini bulmaya çalışarak yoluna çıktı. Ve oyunun ilk aşamasını geçmeye bayağı yaklaşmış durumda gibi gözüküyor. İlk molayı Rockizm İzmir’ de veren 4X4 ardından White Lion ile Eskişehir, İzmir, İstanbul ve Ankara’ da konakladı. Açıkcası tahmin ettiklerinden de iyi geçen bu yolculuklar, 4X4’ e bayağı iyi gelmiş olmalı ki;

Albüm çalışması bu konserler ardından hız kazandı ve yolu çoktan yarılamış gibi gözüküyor

http://www.4x4online.net
http://www.myspace.com/4x4online

deborah 19.12.2007 17:06:37
  ellerim yanarken
  dudaklarım kanarken
  bir tek sendin aklımdan çıkmayan
  mutluluk...

içim kan ağlarken
  ruhum seni arıyorken
  kollarımda başkasıyla
  seni unutmak için...

'' dün gece'' benim şarkım

ayrıca denizi çok seviyorum ya Kiss

Man on the Moon 19.12.2007 22:29:24
''dün gece'' paracasının başı bir Coldplay parçası araklaması gibi duruyor.Ama sevdim elemanları,iyiler.

deborah 19.12.2007 22:31:52
ya ben bu denizi bir programda gördüm şarkı falan diyolardı...ama orada adları ''koli bandı'' idi yanılmıyorsam Huh

rainbow 19.12.2007 22:54:09
deniz, eskiden cine5'te bir programda arkada şarkı söylüyordu hep, bende grubu ilk görünce aklıma bu gelmişti Smiley

ayıp_olmaz_mı 21.12.2007 22:33:41
ben çok beğendim şarkılarını ya çok güzel sözlerinin bazı yerleri anlamsız kaçıyor bana ama müziğine laf yok  Wink

seçici 21.12.2007 23:32:12
ben çok seviyorum bu grubu albümlerini aldım çok başarılılar herkesin edinmesi gereken bir albüm...

mvo_only4me 22.12.2007 00:25:09
" dün gece" sarkisi cok iyi bir calissma olmus, bence ilerde daha da iyi yerlere gelirler Wink

solist_9 15.01.2008 21:16:58
yaaa grup müthişşşşş bişi tabi buda usta müzisyenlerib bir arada bulunmasını verdigi avantajdır.
yaaa böle şom agızlılık etmiş olmayım ama ben bu grupta gelecek göremiyorum... Angry

_emre_ea 16.01.2008 10:23:47
çok beğendim bu gurubu

charmed 16.01.2008 20:23:59
klip şarkıları ne güzeldir öyle ya Cry albümü alacaktım yakın bir arkadaşım sakıınnn alma dedi sen beğenmezsin  Sad bende almadım ama şuan seviyorum bu adamları

jackass 10.02.2008 13:19:37
çok gereksiz bi grup..

deborah 02.05.2008 18:08:42
Deniz Tuzcuoğlu'nun Blue Jean'in Sorgu Odası'na konuk olmuş bu ay..

-Hangi filmde kiminle oynamak isterdin?
*Keanu Reeves ya da mümkün olsa Tarantino'yla bir filmde oynamak bayağı şamata olurdu herhalde. Grin

-Başucu kitabı olarak adlandırdığın bir kitabın var mı?
*Simyacı,bir de Albert Camus'un Yabancı'sı.

cevaplarını vererek ''bu kadar mı olur'' dedirtti bana Cheesy Kiss

immortal_deniz 03.05.2008 22:23:11
Dört x Dört'ten yeni klip...
Dört x Dört'ün sevilen şarkısı 'Aylar Geçer' Murat Küçük tarafından kliplendirildi.

Dört x Dört "Hayır" adlı albümlerinden "Aylar Geçer" adlı şarkı için klip çekti.

Murat Küçük yönetmenliğinde çekilen klipte Beykoz eski deri ve ayakkabı fabrikası mekan olarak kullanıldı.

1 gün süren çekimlerde grup performanları ile klipte yeraldı.

Klip, kısa bir süre sonra TV kanallarında izlenebilecek. 

tansuuu 03.05.2008 23:07:19
en cok sevdigim sarkilari " dün gece " cok güzel Cheesy

Sayfa: [ 1 ] 2