|
||
Sweet Dreams'i söylemeyen Türk-yabancı müzisyen kalmadı. MVÖ'de çalsa fena olmazdı Hem Harun Tekin'in sesi o şarkıyı çokta güzel uyum sağlar.
|
||
|
||
Placebo nun Brian Molko sunun sesinin Harundan çıkacağını zannetmem ama.
|
||
|
||
| aylin aslım "böyledir bu işler" | ||
|
||
| belki mor ve ötesi ile paralellik göstermeyen bir anlayış ama,aslında söyleyeceğim kişiyle yaşama olan bakış açıları simetrik ayna misali dediğim gibi sadece müzik türünü farklı görmeme krşın mor ve ötesi türkiyenin mozartı olarak gördüğüm mazlum çimenin IŞIKLAR SÖNMESİN adlı eserini keşke okusa | ||
|
||
Placebo şarkıları harun abiye uyar bence aynı tonda aynı tarzda oldunu düşünüyorum. ![]() hareket vakti,Unut Gittigin Bir Yerde |
||
|
||
| Şebnem Ferah 'tan Ay ışığını söylese çok güzel olurdu. Hem Harun abi 'den bunu dinlemek daha bir başka olurdu sesine de çok yakışacağına eminim. |
||
|
||
Mor ve Ötesi "BLİND" ve "ANOTHER BRİCK İN THE WALL" şarkılarını söylerlerse hoşuma gider. bencede pink floyd- another brick in the wall ![]() birde led zeplin- knocking on heavens door
|
||
|
||
| muse dan unintended olabilir bulutsuzluktan beynim zonkluyor... ımmm....radiohead den creep... greenday in boulevard of broken dreams harun sesine güsel gider gibi gelio bana... guns and roses tan knockin' on heavens door...gibi |
||
|
||
placebo'nun every you every me şarkısını duymak isterdim gerçi daha duymak istediğim çok şarkı vardır ama.
|
||
|
||
RADIOHEAD ve placebo nun parçalarını çok iyi seslendireceklerini düşünüyorum aynen mesela placebo dan meds olabılırdı
![]() |
||
|
||
| placebo-every me every you teoman-kardelen olsa fena olmaz
|
||
|
||
| onlar kendi tarzlarına uygun şarkıları biliyor zaten ...hep böyle dinlensinler | ||
|
||
| ea tesadüfen süper oludu bir de ea'mla düet yapsalar daha bir süper olurdu bence | ||
|
||
| bence gripinden dalgalandim da duruldum | ||
|
||
Şebnem Ferah 'tan Ay ışığını söylese çok güzel olurdu. bencede harun abi söylese süperr olurr!!
Hem Harun abi 'den bunu dinlemek daha bir başka olurdu sesine de çok yakışacağına eminim. |
||