|
||
| yaşar kurt-ruhum duymak isterdim.. |
||
|
||
| yavuz çetin-yaşamak istemem | ||
|
||
| Royskopp - What Else Is There... | ||
|
||
| çilekeş-kürar | ||
|
||
Şebnem Ferah 'tan Ay ışığını söylese çok güzel olurdu. Hem Harun abi 'den bunu dinlemek daha bir başka olurdu sesine de çok yakışacağına eminim. doğru söylüyorsun harun abinin bu şarkıyı seslendirmesini bende çok isterim. |
||
|
||
| Belki şarkılar karıştırılabilir. Bahsettiğim şarkı ''artık kısa cümleler kuruyorum'' albümündeki şarkı.. Akustik performans ile büyük ses getireceğini düşünüyorum. |
||
|
||
| emre aydın dan git i birde harundan duymak isterdim ..?aceba nasıl olurdu:) | ||
|
||
| Fikret Kızılok_Yeter Ki Feridun Düzağaç_Söz Ver (Özellikle "Bir keşkeye daha yer yok kalbimde birlikte ölecek miyiz?" kısmını Harun'un sesinden düşününce çoook güzel oluyor.)
|
||
|
||
| fd den boş ders de gzl olurdu | ||
|
||
| mor ve ötesi'nin bütün şarkıları ve kendileri mükemmel... Ama bence şu şarkılarada mükemmellik katabilirler 1)Ogün Sanlısoy=Hadi Beni Güldür 2)Bertuğ Cemil=Yağmur 3)Gibi gibi güzel şarrkılara |
||
|
||
| Harun'un EMRE AYDIN'dan GİT parçasını düet olarak söylemesini,tek başına söylemesinden daha çok yeğlerim... |
||
|
||
| duman dan ''ah''ı söyleseler hoş bir çalışma çıkardı ortaya bence | ||
|
||
|
||
| Muse'un Citizen Erased ya da Cave'ini, Travis'in Turn ya da Driftwood'unu dinlemeyi pek isterdik. | ||
|
||
| harun abiden rahmetli barış mançonun kol düğmeleri'ni seslendirmesini isterdim | ||