|
||
iyiki doğmuş
|
||
|
||
| emre aydın: bu kez anladım, belki bir gün özlersin gripin:üç |
||
|
||
| Kumar(Putlar) İyi günler... en azından konserlerde.... |
||
|
||
şebnem ferah tan okyanus,durma,babam oğlum..
|
||
|
||
feridun düzağaç-söz ver ,hayko cepkin-bertaraf et ...
|
||
|
||
| Ben onların kendi şarkılarından başka şarkı düşünemiyorum onlara ne soylerlerse yakışır. | ||
|
||
| ogün sanlısoy::: bilmece, düşmez kalkmaz, dön evine teoman::: güzel bir gün, bugün, paramparça cem karaca:::gülhane parkı, tamirci çırağı radiohead:::creep, anyone can play guitar... guns'n roses:::november rain.... feridun düzağaç:::nadas ve tesadüfler buz:::senin eserin replikas:::ömür sayacı athena :::kayıp çilekeş:::katil dans şebnem ferah:::zaman geçip gidiyor |
||
|
||
| buz dan istediğim parça :::yeni bir son yanlış yazmışım....özür dilerim |
||
|
||
aslında mesajının üstünde değiştir vardı ona basabilirdin bi dahakine aklında olsun
|
||
|
||
kumar ve iyi günler i kendi yorumlarıyla konserlerde dinlemek iyi olurdu sanırım
|
||
|
||
teomandan istanbulda sonbaharı yorumlamaları ve bunu dinlemek kadar güzel bişey olamazdı ![]() |
||
|
||
| şu an aklıma gelmiyor ama telli telli türünden bir parça söyleseler çok iyi olur. telli telli Harun abinin yorumuyla daha bi anlam kazanmıştı sanki =) |
||
|
||
| metallica dan sad but ture sarkısını söylemesini isterdim |
||
|
||
bence keremin akustik yorumuyla buraktan bir "patience"(guns n roses) fena olmazdı
|
||
|
||
| Emre Aydın:Dayan Yalnızlığım,Bebeğim ve Bu Kez Anladım.Green Day:American İdiot,Holiday.Athena'nın Eurovision şarkısı.Pinhani:Beni al.Teoman ile Harun'un sesi biraz benzediğinden Teoman'ın şarkıları.Bir de sırf meraktan Kumar. | ||