|
||
winampın classic skin inde olmuyor yanlız modern skin yada baska skinlerde oluyor sadece.
|
||
|
||
harika yaa teşekkurlerrr
|
||
|
||
harika yaa teşekkurlerrr aynen öyle
![]() |
||
|
||
aaa süper oldu, paylastigin icin sagol
|
||
|
||
| guzel bişe begendim winampi:D | ||
|
||
karşımıza aşağıdaki ekran çıkıyor ve kırmızı oklarla gösterdiğim sekmelere tıklıyorsunuz![]() Ve sonra siyah okla gösterdiğim start'a tıklayıp visualizationu başlatıyorsunuz. Bunu yaptıktan sonra pencereyi kapatıp resimdeki gibi visualitona sağ tıklayıp "desktop mode" yi seçiyorsunuz ![]() şimdi winampi simge durumuna küçültüp yeni 3 boyutlu ve hareketli duvar kağıdınızı izleyebilirsiniz. Hep aynı animasyonu görmek istemiyorsanız ara sıra SPACE tuşuna basarak değiştirebilirsiniz. Sıradaki şarkı isimleride masa üstünde görünecektir. hayırlı olsun. Kapatmak için ise aşağıdaki resimidekini yapmanız yeterli ![]() |
||
|
||
teşekkürler mutlaka denerim. çok sağol.
|
||
|
||
teşekkürler mutlaka denerim. çok sağol. rica ederim..bende bir forumda bulmuştum sizlerle paylaşmak istedim..benim masaüstüm daha güzel bu resimdekinden ![]()
|
||
|
||
| eski haline çevirmek için ne yapmamız gerekiyo onuda sölermisin en azından beğenmezssek eski haline çeviririz | ||
|
||
| Eski haline çevirmek için son resim ve üstündeki son cümleye bak. | ||
|
||
Eski haline çevirmek için son resim ve üstündeki son cümleye bak. ordan pek bişey anlamadım ama |
||
|
||
Eski haline çevirmek için son resim ve üstündeki son cümleye bak. ordan pek bişey anlamadım ama hala bişe anlamadısan yetkili bilgisayar servisini çağır
|
||
|
||
İlk i süper saydamlaşıyormuş Teşekkürler...
|
||
|
||
Vayy ikincide süpermiş biraz zor yaptım ama güzel oldu teşekkürler Ama nasıl iptal ediceğimizi biraz daha net açıklarsanız sevinirim Ayrıca başka forumlarda izninizle paylaşmak istiyorum..
|
||
|
||
Güzel oldu teşekkürler gerçekten
|
||