|
||
| sevdiğiniz konularla ilgili | ||
|
||
| valla bn her konuda okurum ama böyle gerilimli olunca daha güzel oluyo ya da yaşam tarzını anlatan kitaplar ya da sohbet türü yazılmış kitaplar bazen de matrak kitaplar | ||
|
||
| daha cok felsefe psıkolojı kıtapları okuyorum | ||
|
||
| polisiye romanlari severim.. | ||
|
||
| En çok polisiye severim..Hatta hemen hemen her konuda okurum Psikoloji dışında tabi...sıkııyorum ya hemen hepsinde aynı şeyler yazıyor iyi düşünün bilmem ne hatta bir de örnek verirler şöyle başlar yazı 'öğrencilerimden biri başından geçen bir olayı anlattı....''bu böyle esrarengiz örneklerle devam eder. denersin iyi düşünürsün baktın birşey olduğu yok kitabı fırlatırsın olur biter
|
||
|
||
| her tür kitap olabilir yeterki akışı güzel olsun .benim için her hangi konuda bir kitap olursa olsun akıcı bir kitap olsun | ||
|
||
polisiye kitaplari, tarihi savaslari anlatan kitaplar... aslinda benim iicn fark etmez her tür okurum
|
||
|
||
fantastik olanlar başta omak üzere bütün roman türlerini severim(ama akıcı olmak şartıyla )
|
||
|
||
klasikler özellikle de dünya klasiklerini çok severek okurum.ayrıca macera konulu kitapları severim.
|
||
|
||
| psikoloji | ||
|
||
psikoloji ben de bir de ek olarak felsefe ve bilim kurgu okurum
|
||
|
||
edebiyat ile ilgili kitapları okurum daha çok. eee ne de olsa ben de bir edebiyat öğretmeni aday adayıyım en son samipaşazade sezai'nin sergüzeşt'ini okudum çok güzellll
|
||
|
||
yakın tarih, cumhuriyet ve sonrası, araştırma yazılarını severim. polisiye romanlara bayılırım. ve shakespeare tiyatro eserleri okumayı seviyorum
|
||
|
||
| Genelde fantastik romanlar okurum. Sıra-dışı şeyler beni daha çok cezbediyor |
||
|
||
| Elbette her konu üstüne ,öğrenmeye aç bir beyin olarak , her konu üstüne fikir sahibi olmalıyız |
||