|
||
Macera türlü ve az gerilimli olan her türlü kitapları okurum..Ama cinayet kitaplarına bayılırım
|
||
|
||
| SADE BİR DİLLE YAZILMIŞ AKICI ANLATIMA SAHİP KİTAPLARI OKUMAYI SEVİYORUM. ÖZELLLİKLE OSMANLI DAKİ ZENGİN AİLELERİN SON DÖNEM AİLE YASAMINI ANLATAN ROMNLARI, ANI KİTAPLARINI OKUMAYI COK SEVİYORUM . AYRICA KİŞİSEL GELİŞİM KİTAPLARI DA İLGİMİ CEKİYOR. |
||
|
||
| tabiki polisiye gerilim ;)ve kurgu | ||
|
||
| insan beyni en büyük suç aleti ve ben onu gizliyecek geliştirecek büyütücek her makalede varım | ||
|
||
| felsefe ve fantastik | ||
|
||
tabiki cinayet yada felsefi tarzı kitaplar tercihimdir her zaman
|
||
|
||
| hemen hemen her tarzı ama genelme yaparsak felsefe tarih roman bazen biyografi | ||
|
||
| Çoğunlukla Siyasi ve Mizah kitapları | ||
|
||
| Her konuda okumaya çalışırım.çünkü her şeyi öğrenmek,her konuda fikir edinmek istiyorum.Ve de insan her türde okuyunca neyi sevip sevmediğini anlıyor.okudum ve beğenmedim diyebiliyorsun.mesela gençlik romanlarını hiç sevmem çok basit geliyor.okudum da biliyorum. | ||
|
||
| gerilim-macera | ||
|
||
| macera ve okul hikayelerini okumaya çalışıyorum. | ||
|
||
| klasik, fantastik ve felsefe | ||
|
||
| ilköğretimde okulumuzda çok güzel tarihi futbol kitapları vardı..hepsini okudum.. futbol,macera kitapları daha çok okurum. |
||
|
||
| akademik tarih ve tarih araştırma kitapları başta olmak üzere, edebiyat, felsefe | ||
|
||
tarih, psikoloji,aşk,.... kitabın kapağ ismi v arka sayfadaki tanıtım yazısı ilgimi çekmeli bi kitap seçerken ilk baktığım şeyler onlardır, merak uyndırmalı yani ![]() |
||