|
||
| roman çok okurum ama son zamanlarda siyasi kitaplar okuyorum yakın tarih çok ilgimi çekiyor. |
||
|
||
| özellikle felsefik kitaplar ilgimi çekiyor | ||
|
||
| genelde felsefi ve kişisel gelişim okurdum ama ahmet ümit sayesinde polisiye romanlara da ısındım | ||
|
||
polısıye olsun bole gerılım ozellıkle agatha chrıstıenın kıtapları cok gusel oluo ![]() ama bole hıkaye tarzıda cok begenırım yanı |
||
|
||
| psikoloji (en son okuduğum kitap psikoloji ile ilgiliydi ve süperdi) | ||
|
||
| valla konularına göre ayırmıyorum pek,her konuda okurum | ||
|
||
gizemli ve duygusal kitapları severim birde savaşları anlatan kitaplara bayılırım meraklıyım böyle kitapların sonunu çok merak ettiğim için çok okurum
|
||
|
||
Felsefik...felsefeci olucam da ondan yani ![]() bir de gerilim olabilir, cinayet falan
|
||
|
||
| GENELLİKLE DÜNYA KLASİKLERİ OKURUM fakat konuları seçerkende fantastik,felsefe,gerçek hayatlardan seçmeler okurum . bana bişiler katmasına özellikle dikkat ederim |
||
|
||
edebi kitapları okumayı çok severim.edebiyatçı mı olcam nee
|
||
|
||
| Ben eskiden kitap okumayı sevmezdim ama artık çok seviyorum.En çok okuduğum türler:Macera,günlük tarzındaki romanlar.100 temel eser,Dünya klasikleri okulda okumamız zorunlu tutulduğu için sevmiyorum.Kitapta zorlama olmamalı diye düşünüyorum | ||
|
||
| aslında her tur roman okurum ama polısıye romanları ayrı bı severım | ||
|
||
tarih, tarih, tarih Türk tarihi ve Atatürk ile ilgili kitaplara bayılırım!!!! onun dışında gençlik kitaplarıda güzel.
|
||
|
||
valla konularına göre ayırmıyorum pek,her konuda okurum ben de ayırmam pek
|
||
|
||
| daha çok tarihi olayları anlatan kitapları okurum (özellikle osmanlı tarihi)ama bazen duygusal romanlardan da hoşlanırım | ||