|
||
| sunulcak 3 sarkiyi cok ama cok merak ediyorum | ||
|
||
| (kendilerine hiç yakışmayan bi şey yapıyolar) umarım iyi bir sonuç alırlar |
||
|
||
(kendilerine hiç yakışmayan bi şey yapıyolar) umarım iyi bir sonuç alırlar inan ki önce ben de Eurovision'a katılmalarına karşıydım. ama şimdi diyorum ki çıkıp iyi bir derece alsalar dünyada iyi gruplar arasında boy göstermek için iyi bir başlangıç olur. |
||
|
||
bu yarışmaya katılmaları en son istediğim ve beklemediğim birşeydi sonuçta saçma sapan bi yarışma o kadar da ciddiye alımıyorum
|
||
|
||
haberi ilk duyduğumda sevinçten bağırdım
şimdide yarışmayı dört gözle bekliyorum ve biliyorum ki yapabileceklerinin en iyisindende iyisini yapacaklardır..... şimdiden başarılar ![]() |
||
|
||
| eurovisiona katılmalarak kendileriyle çelişiyorlar mor ve ötesinin siyasi bi duruşu var ve bu yarışmaya katılmaları onların siyasi duruşlarına yakışmıyor |
||
|
||
| kuliste yaptıgımız konuşmada şarkılar hemen hemen oluşmuş bitmek üzere oldugunu söyledi kerem özyegen ve şarkılara doyacaksınız dedi. | ||
|
||
kuliste yaptıgımız konuşmada şarkılar hemen hemen oluşmuş bitmek üzere oldugunu söyledi kerem özyegen ve şarkılara doyacaksınız dedi. şarkılar bitmek mi üzereymiş ? süper bir haber
|
||
|
||
| eğer bir siyasi duruş varsa, karşı durulanların da içinde olunması gerekir ki siz öylesiniz biz böyleyiz diye farklarını gösterebilsinler. eurovisiona katılırlar ve orda kendilerinden ödün vermeden ülkelerini temsil ederler. yaratıcılıkalrını konuşturcaklarını düşünüyorum. başarılar diliyorum. | ||
|
||
| eurovisionun nasıl bir hale geldiğini bildiklerini söylemelerinden sonra iyice rahatladım..kendileriyle çelişmiyor aksine savunduklarının yararına birşey yapıyor olduklarını daha iyi anlamamızı sağladı bu.şubat ortalarında muhteşem mvö şarkılarına kavuşacak olmak çok heyecan verici bir şey.. Heyecanlıyım,mutluyum,güveniyorum
|
||
|
||
| ben grup içinde bir tartışma yaşandıgına inanmıyorum bizim medya biraz abartmış galiba. | ||
|
||
ben grup içinde bir tartışma yaşandıgına inanmıyorum bizim medya biraz abartmış galiba. biraz mı_? ayıptırr sormasıı bizimm bu medya neyi abartmıyokii ya...iyiki bir eurovisiona gidiyorlar hemen abartılıı eurovisionla alakası olmayan konularla gündeme getiriyorlar...bizimm medya sanatçılarıı sanatlarıyla değill magazinsel olaylarla akıllarda bıraktırıyorlar...
|
||
|
||
kerem abiye cumartesi günü niye katılıyorsunuz ki? , ama kazansanızda kazanmasanızda en iyi şekilde bizi temsil edeceğinize inanıyoruz ve herzaman arkanızdayız dedim... kerem abi: kazanmak nedir ki? bu yarışmanın artık ne olduğunu herkes çok iyi biliyor...ve bizi tanıyanlarda bizim orda niçin olacağımızı biliyorlar dedi... paylaşmak istedimm onlar yarışmayı kazanmak değil insanlığa kazandırmak istiyorlarr
|
||
|
||
| Alınlarının akıyla donecekler ınsallah albumdekı sarkılar kadar guzel seyler beklıyoruz basarılar | ||
|
||
| bizi eurovision'da temsil etmeye layık tek 'müzisyen'imiz var:NİHAT DOĞAN! bildiğimiz gibi kendisi ülkemizdeki tek avrupai sanatçımız ve yine bildiğimiz gibi yaptığı kaliteli müzikle saygınlığını korumuş,hiçbir polimiğe,sansasyonel haberlere karışmadan adını temiz tutmuş ve sadece müziği ile gündeme gelmiş yegane sanat adamımızdır kendisi... buradan öncelikle(bu sene için)mvö'ye ardından da TRT ekibine sesleniyorum...Nihat Doğan'ın önünü tıkamayın...bırakın hak eden kazansın... neyse mvö'ye dönersek ben artık eskisi kadar öfkeli değilim hatta ne yalan söyleyeyim heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum...bakalım neler olcak canlı yayında...olmaz böyle bir şey hayatımda hiçbir müzisyen/grup için bu kadar ter dökmedim ya... |
||