|
||
o kadında yarışmacı değildir heralde ya konuk dediğine göre gerçi öyle olsa bile mor ve ötesinin yanına yakıştıramadım ben
|
||
|
||
niye iki tane temsilcimiz oluyor ki.gülseren..mor ve ötesi ne alaka ![]() iki temsilcimiz olmayacak. gülseren sadece eurovision komitesi tarafından en ilginç şarkı seçildiği için çağırılmış.gülserenin yarışmayla alakası yok. sadece show'un bi parçası |
||
|
||
artık şarkıları bekler oldum ben dayanamıyacagım gelsin bu eurovision şarkıları.
|
||
|
||
artık şarkıları bekler oldum ben dayanamıyacagım gelsin bu eurovision şarkıları. ![]() evet çatlamak üzeyim
|
||
|
||
ooo şubat gelecek de biz de dinleyeceğizz ama çok var dahaa
|
||
|
||
olsun sayılı gün çabuk geçer
|
||
|
||
artık şarkıları bekler oldum ben dayanamıyacagım gelsin bu eurovision şarkıları. ![]() evet çatlamak üzeyim ![]()
|
||
|
||
BENCE ŞARKI YARIŞMASI İCİN YAPILANLAR BİZİMLE PAYLAŞILSIN COK MERAK EDİYORUZ
E.Ü |
||
|
||
| emrealtugfan.net sitesi olarak eurovisionda MOR VE ÖTESİ grubuna başarılar dileriz emrealtugfan.net mod. zalimyar |
||
|
||
emrealtugfan.net sitesi olarak eurovisionda MOR VE ÖTESİ grubuna başarılar dileriz cok tesekkürler bizde fan club olarak tsk ederiz emrealtugfan.net mod. zalimyar
|
||
|
||
bu yolda yürümek her yiğidin harcı değil bence ve allah yardımcınız olsun
![]() |
||
|
||
| şubata az kaldı eurovision şarkılarını artık duysam diyom patlıcam ben ya üç tane yeni mor şarkısı oley. | ||
|
||
şubata az kaldı eurovision şarkılarını artık duysam diyom patlıcam ben ya üç tane yeni mor şarkısı oley. tek şarkı kamuoyuna duyurulacak diye biliyorum. sarkı seçilmiş durumda ve diğer ikisini sanırım hiçkimse duyamayacak. |
||
|
||
bende çok sevindim türkçe şarkı söyleyeceklerine...hepimize hayırlımolsun arkadaşlar...destek olmalıyız
|
||
|
||
bence çok başarılı olacaklar...şarkıyı çok merak ediyorum.allah yardımcıları olsun.Oylarımızla onları destekleyemiyoruz..Ama tüm yüreğimizle onlarlayız..güvenimiz sonsuzzz...
|
||