|
||
mor ve otesi turk rock un en onde gelen isimlerinden.beğeni ile dinlediğim bir grup bu yil eurovisionda turkiye yi temsil edecekleri icin cok mutluyum
basarilar diliyorum !!! ![]() |
||
|
||
| Allah'ım inşallah 1. olurlarda Türkiyenin en iyi grubu ününü artık avrupayada duyurur şimdi tam zamanı... | ||
|
||
| şarkılar bu ay belli olacaktı?çıktı mı?bilen var mı? sitede duyur musunuz?.... çok soru sordum ama merak ediyorum şarkıları da
|
||
|
||
şarkılar bu ay belli olacaktı?çıktı mı?bilen var mı? sitede duyur musunuz?.... çok soru sordum ama merak ediyorum şarkıları da ![]() bu ayın 15'i veya sonrasında. ama kesin Türkçe şarkılar. |
||
|
||
| resmi açıklamadan alıntıdır... Şarkı şubat ayı ortalarında son haliyle kamuoyuna duyurulacak. |
||
|
||
| çok merak ediyorum ve başarılı olacağına yürekten inanıyorum:) | ||
|
||
| Şarkı 9 Şubatta açıklanıyor....Heyecanlandım panik oldum...Nasıl bekleyeceğim...Uyuyamam yine ben şimdi...Off off | ||
|
||
Şarkı 9 Şubatta açıklanıyor....Heyecanlandım panik oldum...Nasıl bekleyeceğim...Uyuyamam yine ben şimdi...Off off önümüzde 3 gün var
|
||
|
||
Şarkı 9 Şubatta açıklanıyor....Heyecanlandım panik oldum...Nasıl bekleyeceğim...Uyuyamam yine ben şimdi...Off off inanmiyorum üc gün kalmis.. ![]() sabirsizim ben ya.. bu üc gün gecmez simdi benim icin.. ![]() deniz dikkatli ol rüyana girmesin bu haber..
|
||
|
||
ayy valla yine rüyama filan girer çok acayip heyecanlandım anlatamam yaa
|
||
|
||
| arkadaslar bu 9 subat nerde yaziyor tam olarak ben bulamadim birde trt den kamoyuna saat kacta sunulacak bilgi verebilirmisiniz??? | ||
|
||
süper ya sabırsızlıkla bekliyorum
|
||
|
||
| Şarkımız 9 Şubat'ta Kamuoyuna Sunulacak Mor ve Ötesi grubu 9 Şubatta şarkısını açıklayacak. Bu yıl eurovisionda Türkiyeyi temsil edecek olan mor ve ötesi grubu şarkılarını 9 şubat cumartesi günü halka duyuracak.Şarkı daha öncede belirtildiği gibi davullu zurnalı rock olacak. --- ne davulu ne zurnası yaa... http://www.eurovision-turkey.com/portal/sayfa.php?name=News&file=article&sid=1442 |
||
|
||
9 şubat mı oo yakınmış.daha çok heyecanlandım.oley!
|
||
|
||
davulu zurnayi nerden cikarttilar ya
|
||