|
||
mor ve ötesinin pek basarılı olacagını düşünmüyorum ama her ne projeye imza atarlarsa atsınlar her zaman aarkalarındayım........umarım basarılı olurlar
|
||
|
||
mor ve ötesi basarılı olacak mutlaka cumayı iple cekiyorum,eminim yine süper bişey yapmışlardır
|
||
|
||
deliyim delisin delirttiler klostrofobik hatta paronoyak ..şarkıdaki inşallah benim tahmin ettiğim iyi kalpli delidir |
||
|
||
ya korsani falan ciksaydi sarkinin... simdi kim bekler cumayi
|
||
|
||
üff cumaya ne kaldı yaa.ben şahsen cuma günü açıklanacağını yeni öğrendim ve bunun için çok mutluyum ben daha az beklicem yani sayılı gün çabuk geçermiş
|
||
|
||
son 3 gün .......
|
||
|
||
bende çok iyi olacaklarına inanıyorum mor ve ötesi bu hangi işinde başarısız olduki sadece kendisini bir kez daha dünyaya kanıtlayacak buna fanlar olarak bütün kalbimizle inanıyoruz demi arkadaşlar
|
||
|
||
yarına az kaldı
|
||
|
||
| mor ve ötesi bu işten de alnının akıyla çıkacak inş 2008 eurovısıonda tum kalbimizle yanların da olacağız | ||
|
||
| sabahın günaydın ekinde şarkının adı deli ve aldıkları para 240 bin ytl olarak yazıyor.artık yarın şarkıyı duyacagız bunlarıda söler morlar. | ||
|
||
sabahın günaydın ekinde şarkının adı deli ve aldıkları para 240 bin ytl olarak yazıyor.artık yarın şarkıyı duyacagız bunlarıda söler morlar. evet bende okudum..yarın olsun da bir açıklama yaparlar artık
|
||
|
||
Bir yanı akıllı bir yanı deli olanların, arayanların, büyümek isteyenlerin, bir derdi olanların, eleştiri ile umudu bir arada yaşatabilenlerin, hayatı iki kötü seçenekten birini tıklayarak yaşamayı inatla reddedenlerin, başıbozukların, “Deli”lerin şarkısıymış bu şarkı
|
||
|
||
evet yaklaşık 14 saat kaldı çok heycanlıyım
|
||
|
||
| cok merak ettim ya 2 aydir bekliyoruz hatta daha uzun bi süre oldu sanirim... | ||
|
||
| » mor ve ötesi'nin Eurovision 2008 şarkısının lansmanı 15 Şubat Cuma akşamı! Uzun bir süredir ilgiyle beklenen Eurovision 2008 şarkısı 15 Şubat Cuma akşamı saat TRT-1 19.30 Ana Haber Bülteni'nde canlı yayınla kamuoyuna duyurulacak. TRT Tepebaşı Stüdyoları'nda gerçekleşecek bir resepsiyonu müteakiben grubun şarkıyı da seslendireceği bir mini-konser ve basın toplantısı düzenlenecek ![]() mor ve ötesi'nin sitesinden alınmıştır...
|
||