|
||
| iyikide kalbim yok.. yoksa simdi coktan tahtali köyü boylamistim..
|
||
|
||
| duysak artık şu şarkıyı ya yok böyle bir heyecan =( | ||
|
||
| şarkının adı 'DELİ' miş | ||
|
||
evet şqarkını adı 'Deli'ymiş ve ilk olarak TRT de duyurulacakmış.ufff çok merak ediyorummm ![]() |
||
|
||
| sarkıyı bı dınleyebılsek baska bısey ıstemıyorum kesınlıkle harıka bısey olacagına emınım onlar onlara yakısacak bırsey yapmıslardır sonuna kadar desteklıyorum onları morlarım benım | ||
|
||
| Ya arkadaşlar sazan mısınız hemen atlıyosunuz ya yok Deli meli. Trt nin mvö'ye şarkı konusunda müdahale yapması haberi gibi yalan haber bu bence. morveotesi.com dada belirtmemişler böyle bir ayrıntıyı zaten.Haberde çelişkiler var dikkat ederseniz mvö Deli şarkısıyla katılmak için ısrar ediyormuş falan diyo haberde.Yauv şarkı zaten seçilmiş neyine ısrar edicekler. Yalan haber olma olasılığı çok yüksek bunun. Mvö nün web sitesinden başka yere güvenmem ben o trt olayından sonra.Neyse yarın dinleyeceğiz şarkıyı zaten. | ||
|
||
arkadaşlar siteye yeni üye oldum mor ve ötesi fanı değilim. Eurovision fanıyım. Deli isimli bi şarkıda ancak mor ve ötesinden çıkar ve bu şarkı bizi Eurovisionda temsil edicek hem fan değil hem mor ve ötesi fana üye oluyor Belki yarıfinalden finale çıkarız ama finalde ilk 10a giremez mor ve ötesisen kendindemisin ? |
||
|
||
| bana göre böyle sacma bir yarisma icin mor ve ötesinin kendi cizgisinden cikmayip, kendi tarzlarinda bir sarki yapmis olmalari cok iyi bir haber.. eger iyi takip etmis olsaydin mor ve ötesinin bu yarismadan illa birinci cikma gibi bir istegi olmadigini anlardin.. mor ve ötesine bu yarismanin sadece iyi bir ani olarak kalmasini istedigini bizler biliyoruz.. |
||
|
||
| tamamda simdi kimsede cikip ay yok ilk 5e giremeyiz, ay yok 15. oluruz gibi seyler demesin, cünkü bunu kimse bilemez.. bekliyipte görücez bunlari.. hem türkiye icin yarisiyorlarsada, yaptiklari sarki sadece onlari ilgilendirir.. tamam begenmedim yada güzel olmus tabikide diyebilirsin, ama bu yorumu sarki ciktiktan sonra yaparsan sevinirim.. sadece sarki ismine bakarak degil.. dahada fazla birsey demek istemiyorum.. cünkü adminler tarafindan bir uyari daha almak istemiyorum.. |
||
|
||
| Mor Ve Ötesi ne güvenim sonsuz!!! Mor ve Ötesi için 1. olamazlar demek çok yanlış. sonuçta bir yarışma var ve bu yarışma daha sonuçlanmadı! Mor Ve Ötesi ne güveniyorum ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir! |
||
|
||
| yazılan konu dışı saçmalık içeren mesajlar ve buna takiben yazdığınız cevaplar silinmiştir... mor ve ötesi'nin eurovision şarkısını beklerken lütfen gündem dışı yorumlar yapmayalım. başka sanatçıların katılmasını isteyenler gidip Trt'ye bunu iletsinler. mor ve ötesi fan kulübünde bu konuyla kimse ilgilenmemektedir... |
||
|
||
| az kaldı eurovision şarkımıza harika birşarkı olacagından eminim. | ||
|
||
| sonunda bugün şarkımız açıklanacak. merakla bekliyorum. bence de şarkımız güzeldir. | ||
|
||
| şarkı bugün geliyor hadi hayırlısı deli deli... | ||
|
||
| Offf ölüyorum heyecandan...Anlatamam.. Harika bir şarkı ve performans göreceğimizden şüphem yok...Yok böyle mutluluk ![]() Evet ben de Kerem'den solo bekliyorum |
||