|
||
sevinsem mi üzülsem mi karar veremedim ama sanırım sevinç daha ağır basıyor şu an.Düşünce tarzları yüzünden kabul etceklerini düşünmedim başta, bunun için üzüldüm hatta.Fakat bi yandan da onlara güvenim sonsuz ve bu güveni türkçe şarkı ile daha da büyüttüler.Sonuç nolursa olsun Türk(çe) olucak en azından
|
||
|
||
| http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=0&cbVideo=2116&cbQuality=1 24+ |
||
|
||
paylaşım için teşekkürler rumeysa
|
||
|
||
BEN HALA ŞARKININ TÜRKÇE OLMASINA İKNA OLAMADIM.NEDEN TÜRKÇE SORUSUNA VERDİKLERİ YANIT HİİİİÇ İKNA EDİCİ DEĞİL.YADA BEN ANLAYAMADIM. İKNA EDİCİ BİR CEVAP İSTİYORUM!kesinlikle İNGİLİZCE olmalıydııııııııııııııııııııııııııı bence en doğrusu bu olurdu. |
||
|
||
| ya olur mu bir kere biz türküz ve bizi temsil edecek şarkı türkçe olmalı gayet ve gayet mantıklı bence
|
||
|
||
ya olur mu bir kere biz türküz ve bizi temsil edecek şarkı türkçe olmalı gayet ve gayet mantıklı bence ![]() diğer şekilde alınan başarı beni tatmin etmezdi zaten. |
||
|
||
ya olur mu bir kere biz türküz ve bizi temsil edecek şarkı türkçe olmalı gayet ve gayet mantıklı bence ![]() mor ve ötesinin açıklamaları gayet net. bizi temsil etceği ya da hangi dili seçtiklerinin önemli olmadığını, önemli olanın en iyi hakimiyet kurabildikleri dilin hangisi olduğudur. |
||
|
||
| arkadaşlar bencede ingilizce olmalıydı ki daha çok insana hitap edilebilsin. bende 'neden türkçe' sorusuna verdikleri yanıta ikna olamadım. |
||
|
||
BEN HALA ŞARKININ TÜRKÇE OLMASINA İKNA OLAMADIM.NEDEN TÜRKÇE SORUSUNA VERDİKLERİ YANIT HİİİİÇ İKNA EDİCİ DEĞİL.YADA BEN ANLAYAMADIM. İKNA EDİCİ BİR CEVAP İSTİYORUM!kesinlikle İNGİLİZCE olmalıydııııııııııııııııııııııııııı bence en doğrusu bu olurdu. sen anlamamışsın. amaç orda derece falan yapmak değil.şov da değil. birşeylerin farkına varılmasıdır. ilerleyen günlerde röportajları takip ettikçe ikna olabilirsin. onun dışında ingilizce yerine türkçeyle daha iyi anlatacaklardır herşeyi. amaç bu. umarım yeterlidir |
||
|
||
BEN HALA ŞARKININ TÜRKÇE OLMASINA İKNA OLAMADIM.NEDEN TÜRKÇE SORUSUNA VERDİKLERİ YANIT HİİİİÇ İKNA EDİCİ DEĞİL.YADA BEN ANLAYAMADIM. İKNA EDİCİ BİR CEVAP İSTİYORUM!kesinlikle İNGİLİZCE olmalıydııııııııııııııııııııııııııı bence en doğrusu bu olurdu. bence mor ve ötesi gayet anlamli bir cevap verdi.. sarkinin ingilizce degilde türkce olmasi onlarin düsüncelerini sarkiya daha kolay yansitabilmeleri icin.. harun 'keremle ben almanca ve ingilizce konusabiliyoruz, ama türkce bizim ana dilimiz ve kendimizi türkceyle tabikide daha kolay ifade edebiliyoruz' gibi bir cevap verdi.. |
||
|
||
| peki rumeysa everyway that i can in söz yazarı demir demirkan , anlaşılan o ki demirkan kendini iyi ifade etmiş.bence mvö de bunu başarılı bir şekilde yapabilirdi ve böylece mesajları daha çok insana ulaşırdı. |
||
|
||
| valla bu mvö'nün dedikleri, benim degil.. tabi basarili olabilirler ama onlar türkce karar vermisler bende kendi adima türkce istiyordum zaten.. | ||
|
||
peki rumeysa everyway that i can in söz yazarı demir demirkan , anlaşılan o ki demirkan kendini iyi ifade etmiş.bence mvö de bunu başarılı bir şekilde yapabilirdi ve böylece mesajları daha çok insana ulaşırdı. iki şekilde de iyi ifade edebilirler bence.Onlar için hangi seçenek doğruysa o oldu.Sonuçta seçeneğe göre hareket edicekler ve seçimleri doğrultusunda kendilerini ifade edicekler.Demir Demirkan o şekilde daha iyi ifade edebileceğine inanmış, mvö bu şekilde.. |
||
|
||
| Everyway that ı can konu olarak farklı(her ne kadar yeni şarkının ne konuda olacağıyla ilgili bir bilgi olmasa da tahminimizce bu tür bir parça olmayacak) bahsettiğin kişiyle mor ve ötesinin anlatacakları farklı ki.Bu nedenle şu ingilizce de anlatabilmiş derdini gibisinden bir karşılaştırma yapmak ne derece doğru??tartışılır..Mvö de biz ingilizce ya da almanca anlatamayız demiyor(zaten ingilizce parçaları da var grubun ve harika şarkılar)kendimizi en iyi ifade edebildiğimiz Türkçe diyor. Evrensel olarak mesaj vereceğiz diye istenildiği gibi ifade edilememiş bir parça yerine Türkçe olsun en iyi şekilde olsun |
||
|
||
okulda hergün bunun kavgasını yapıyorum arkadaş ve öğretmenlerimle - hangi dilde söyleyecekler -Türkçe -eğer bu şarkıları da diğerleri gibi olacaksa keşke ingilizce söyleselerdi,onlar ilk 10 a bile giremezler vs. delirmemek için zor duruyorum resmen,bir çok kişiyle,öğretmenlerle tartıştım ama kalıplaşmış düşüncelerrrr... o günü büyük sabırsızlıkla bekliyorum...
|
||