|
||
| 1 - Audioslave - Like a stone 2 - White Stripe 3 - Audıoslave - Show Me How To Love 4 - Velvet Revolver - Slither 5 - U2 - Vertigo 6 - Silent Hill 2 - Promise (çok basit ve sade bir melodi ama enteresan) 7 - Muse - Supermassive Black Hole 8 - Muse - Plug in baby 9 - Muse - Hysteria 10 - Coldplay - Clocks |
||
|
||
| the dandy warhols-we used to be friends bence bu olmalıydı birinci. |
||
|
||
bunlar sıralama değil sadece 1 den 10 o kadar hepsi birinci bunların
|
||
|
||
the dandy warhols-we used to be friends bence de bu olmalı bu sıralamada yok ama
bence bu olmalıydı birinci. |
||
|
||
| 8 - Muse - Plug in baby 9 - Muse - Hysteria Yok artık :S Bunlar mı dans müziği :S ? |
||
|
||
| Bomfunk MC - Uprockin Beats |
||
|
||
| bilmiyorum kararsız kaldım | ||
|
||
| 3 - Audıoslave - Show Me How To Love harika bir şarkı ama dans müziği mi bunlar?
|
||
|
||
3 - Audıoslave - Show Me How To Love evet mordaş bende şasırmıstım ama dans müziği altında geçiyor bunlar...
harika bir şarkı ama dans müziği mi bunlar? ![]() |
||
|
||
| bence en iyi dans müzikleri PRODiGY den çıkıyo arkadaşlar.. | ||
|
||
8 - Muse - Plug in baby +19 - Muse - Hysteria Yok artık :S Bunlar mı dans müziği :S ? Ne alaka!? Bence uygun değil dans müziğine.. |
||
|
||
8 - Muse - Plug in baby +19 - Muse - Hysteria Yok artık :S Bunlar mı dans müziği :S ? Ne alaka!? Bence uygun değil dans müziğine.. ama ikiside süper ederim ben dans
|
||
|
||
8 - Muse - Plug in baby +19 - Muse - Hysteria Yok artık :S Bunlar mı dans müziği :S ? Ne alaka!? Bence uygun değil dans müziğine.. ama ikiside süper ederim ben dans Evde olunca iyi edilir bende ederim dans hele knights of cydoniada halay bile çekerim
|
||
|
||
8 - Muse - Plug in baby +19 - Muse - Hysteria Yok artık :S Bunlar mı dans müziği :S ? Ne alaka!? Bence uygun değil dans müziğine.. ama ikiside süper ederim ben dans Evde olunca iyi edilir bende ederim dans hele knights of cydoniada halay bile çekerim ![]()
|
||