|
||
Doğru bir seçim bence. Söyleyecekleri parçaya da bağlı tabii fakat bize desteklemek düşer. Farklı bir yorum olarak ilgi çekecektir eminim
|
||
|
||
Profesyonel bir grubun amatör şarkı yarısmasına katıldıgı ıcın uzuluyorum ve kesınlıkle desteklemıyorumm....
|
||
|
||
| Bence doğru bir karar verdiler.Zaten kendilerince doğru olmasaydı kabul etmezlerdi ve bukadar sorumluluk altına girmezlerdi.Onlar bir karar aldılar bizede desteklemek düşer.Kendi dogruları olmasaydı eğer zaten kabul etmezlerdi.Elbet bir bildikleri vardır. | ||
|
||
| yanlış bi karar ama destekliyorum yani.. | ||
|
||
| bir röportajlarında eurovisionun amatör ve yarı amatör yarışama olduğunu söylemişlerdi şimdi bu yarışmaya katılıyorlar.destekliyorum tabi. | ||
|
||
slm millet belki size tuhaf gelicek ama sizinle paylaşmak istedim dün rüymda yrışmayı gördüm o sahnedeydim ynımda harun abi ve sarılıyodum ve iyi haberbiz birinciydik bence rüyam gerçek oluck
|
||
|
||
ben ilk önce harunu çok seviyorum ;)onu belirtmek istiyorum.seni çok seviyorum harun. ;Dcanımsınnnnnnnnnnnnn........bu seneki eurovision'a gitmesi için mor ve ötesi seçildi ve bence doğrubir karar.mor ve ötesi'yi sonuna kadar destekliyorum.iyi bir başarıyla ülkemizi temsil edeceklerine inanıyorum.siiiiizzziiiiii çoookkkk ssssseeevvvvviiiiiiiyyyyyyyoooorrruuuummmm.........
|
||
|
||
doğru bi karar basarılar mor ve ötesi
|
||
|
||
| eğer ilk beşe giremezlerse cidden çok kötü olur. hem kariyerlerinde hem de hayran sayısının azalmasını kötü etkiler. başarısızlık davamını getirirse daha beter. umarım olmaz. başarılar Mor Ve Ötesi........................... | ||
|
||
Yanlış bir karar ama destekliyorum ![]() ilk beşe giremeseler de kariyerlerinde çok fazla düşüş yaşayacağını sanmıyorum
|
||
|
||
eğer ilk 5 e giremezlerse ciddi bir düşüş beklenir bence. Sokakta "Mor ve Ötesi'ne bak, ne kadar dandik grup" diyenler olabilir... mesela " ATHENA " gibi...
|
||
|
||
eğer ilk 5 e giremezlerse ciddi bir düşüş beklenir bence. Sokakta "Mor ve Ötesi'ne bak, ne kadar dandik grup" diyenler olabilir... mesela " ATHENA " gibi... yok artık ya mor ve ötesinin kalitesini bilmeyen mi var ![]()
|
||
|
||
eğer ilk 5 e giremezlerse ciddi bir düşüş beklenir bence. Sokakta "Mor ve Ötesi'ne bak, ne kadar dandik grup" diyenler olabilir... mesela " ATHENA " gibi... yok artık ya mor ve ötesinin kalitesini bilmeyen mi var ![]() ![]() yok mu canım ! ![]() mesela NİHAT DOĞAN, mesela İBRAHİM TATLISES, mesela İSMAİL YK daha sayayım mı?
|
||
|
||
eğer ilk 5 e giremezlerse ciddi bir düşüş beklenir bence. Sokakta "Mor ve Ötesi'ne bak, ne kadar dandik grup" diyenler olabilir... mesela " ATHENA " gibi... öncelikle MOR VE ÖTESİ hiç bir şekilde ATHENA ile kıyaslanamaz... ve sonuç ne olursa olsun MOR VE ÖTESİ ne kalitesinden nede hayranları gruba olan saygısı dışında sevgisinden ödün verecek değildir... elbette avrupa nın müzik yarışmaları açısından bakacak olursak en büyük platformu eurovision elbette başarısızlık bir takım olumsuzluklara neden olacaktır fakat bu seninde belirttiğin gibi kesinlikle olamaz... İçini ferah tut..
![]() |
||
|
||
| Bence gtsinler ama eurovisionda da artık müzik kalitesine bakmıyorlar ondada siyasi ve politik entrikalar dönüyor | ||