|
||
| yanlış bir karar ama destekliyorum onlar kararlarını vermiş bizede destek olmak düşer sonuna kadar... |
||
|
||
eğer ilk 5 e giremezlerse ciddi bir düşüş beklenir bence. Sokakta "Mor ve Ötesi'ne bak, ne kadar dandik grup" diyenler olabilir... mesela " ATHENA " gibi... yok artık ya mor ve ötesinin kalitesini bilmeyen mi var ![]() ![]() yok mu canım ! ![]() mesela NİHAT DOĞAN, mesela İBRAHİM TATLISES, mesela İSMAİL YK daha sayayım mı? ![]() .. şaka olarak söyledin ama , şaka bile olsa yorumlarımızda ciddiliği bırakmayalım rica ederim arkadaşlar ..
|
||
|
||
eğer ilk 5 e giremezlerse ciddi bir düşüş beklenir bence. Sokakta "Mor ve Ötesi'ne bak, ne kadar dandik grup" diyenler olabilir... mesela " ATHENA " gibi... yok artık ya mor ve ötesinin kalitesini bilmeyen mi var ![]() ![]() yok mu canım ! ![]() mesela NİHAT DOĞAN, mesela İBRAHİM TATLISES, mesela İSMAİL YK daha sayayım mı? ![]() Dur ben de ekleyeyim buğracım Seda Sayan ![]() |
||
|
||
| görüşlerine ters bi haraket gibi sezdm yanlış bi karar bence | ||
|
||
| o saydığın "ne oldum delisi" olan insanların kalitesini akıllı olan kaç kişi takdir ediyor mu sence?.. nihat doğanın adından bile söz etmiyorum artık seda sayanla yükselen sonra tepe taklak düşen magazin gündemi doldurucusu, ismail yk ise saçma sapan şarkılarıyla çırpınan bir gündem zararlısı, ibrahim tatlıses ise senelerdir "şahım, kralım ben" diye şişinen bir insan bu insanların kalite görüşleri ne kadar ciddi olabilir ki!.. Grin Grin.. şaka olarak söyledin ama , şaka bile olsa yorumlarımızda ciddiliği bırakmayalım rica ederim arkadaşlar Wink.. Şaka ama doğru da yani... bu insanlar yok efendim ben müzisyenim diyorlar! ya ben müziği onlardan daha iyi bilirim ( İbrahim Tatlıses bişeyler bilir ama özellikle İsmail YK* , Nihat Doğan gibi varlıkların müzik bilgisi olduğunu zannetmiyorum ) Yine en iyi aday Mor ve Ötesi ama Eurovision sahnesi için kötü bir seçim olmuş. Grubu küçümsemiyorum ama cidden Mor ve Ötesi Eurovision için değil daha kaliteli yerler için oluşan bir grup. * : İSMAİL i anlıyorum da bu " YK " nedir? varsa bilen Ö.M. atsın. Buraya mesaj yazmasın. Konular Çarpıtılmasın... ( sın, sın )
|
||
|
||
mor ve ötesi 3 tane şarkı hazırlayıp trtye sunmuş ama trt yetkilileri mor ve ötesinden şarkıya anadolu ve türk ezgileri eklemesini istemiş ve mvö de trtnin şarkıya müdahale etmesi etik değil demiş. belki haberiniz olsun istersiniz diye düşündümm 13 şubatta yani 3 gün sonra şarkı kamuoyuna duyurulacakmışş
|
||
|
||
mor ve ötesi 3 tane şarkı hazırlayıp trtye sunmuş ama trt yetkilileri mor ve ötesinden şarkıya anadolu ve türk ezgileri eklemesini istemiş ve mvö de trtnin şarkıya müdahale etmesi etik değil demiş. belki haberiniz olsun istersiniz diye düşündümm 13 şubatta yani 3 gün sonra şarkı kamuoyuna duyurulacakmışşResmi olarak 15 Şubat 2008 diye duymuştum ( okudum ) ama şurda bir haftadan az kaldı. |
||
|
||
| ilk duydugumda cok sevınmıstım ılk heycanla ama dusununce... yınede arkalarındayız sonuna kadar... |
||
|
||
| aslında ilk duyduğumda pek istememiştim ama şarkıyı dinledikten sonra iyi ki onlarmış dedim:) | ||
|
||
kesinlikle doğru bir karar zaten şarkılarıda inanılmaz güzel her zaman MOR VE ÖTESİni destekliyoruz
|
||
|
||
kesinlikle doğru bir karar sonuna kadar arkandayız mor ve ötesi
|
||
|
||
EĞER ÜLKELER CENTİLMENLİK ÖRNEĞİ OLSUN DİYEREKTEN KOMŞULARINA OY VERMEYE KALKARSA VAY HALİMİZE DERİM ÇÜNKÜ BİZE OY VERECEK PEK BİR KOMŞU ÜLKE TANIMIYORUM UMARIM KOMŞULAR YARIŞMAZ ŞARKIMIZ SÜPER GAYET İDDİALI MOR VE ÖTESİ ÜYELERİDE ÇOĞU KİŞİNİN BEĞENMEYECEĞİNİ BİLİYOR GİBİ SÖZLERİNEDE YANSITMIŞ BENCE ; BENİ BÜYÜTÜN AĞLATMAYIN ! ŞARKIMIZ BENİM GÖZÜMDE 1 NUMARA
|
||
|
||
bizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.şarkısı çok güzl.eurovision da iyi bi derece almasa da gönlümdeki birinci tabiki mor ve ötesi
|
||
|
||
bence şakı hoş herzaman yanlarındayız süperler yaaa
|
||
|
||
| destgimizi eksik etmiyecegiz bu önemli. | ||