|
||
Doğru bir karar.Şarkının Türkçe olması ve müziğin Mor ve ötesi tarzında olmasıda grubun daha bir popülerlik kazandıracak.Eurovisionu biraz tanıyorsam iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum.
|
||
|
||
doğru ötesi karar !
|
||
|
||
| Dogru karar tabiikide.. Ama MVÖ bosuna gidecek cünkü Eurovisionda müzige bakilmiyor malesef!! | ||
|
||
Dogru karar tabiikide.. Ama MVÖ bosuna gidecek cünkü Eurovisionda müzige bakilmiyor malesef!! Yanlış bir karar ama destekliyorum.müziğe bakılmadığı için yanlıs zaten.. |
||
|
||
| Bence çok ama çok dogru bir karar vede iyi bir dreceyle döneceklerine inanıyorum şarkı harika grup zaten harika birde sahne şovu oldumu süper olacak! | ||
|
||
| Çok doğru bir karar olduğuna inanıyorum. Hep destek,tam destek. |
||
|
||
çok süper bi şarkı bayılıyorum destekliyorum
|
||
|
||
doğru bir karar tabiki en azından bize dinlenebilecek harika bir şarkı kazandırdılar
|
||
|
||
ben istemiyordum başlarda hiç...hatta kerem abinin yüzüne bile niye katılıyorsunuz ki demiştim o da yapabileceği en güzel açıklamayı yapmıştı bana... o günden sonra daha bir iyimserim..orda ya da burda bizim için onlar hep 1 numara !!! arkalarındayız !
|
||
|
||
[ 8)süper birkarar bana kalsa her yıl mor ve ötesi gitmeli çünkü hem dürüs tahlaksı magazine çıkıp reklam yapmayan sayılı ünlü var onlardan biri mor ve ötesi bence iyi ki gittiler ilk 3 girerler
|
||
|
||
ilk önce bende karsiydim bu fikire alismak zaman aldi ama artik cok dogru oldugunu düsünüyorum. her seyden önce bize müthis bir parca sundular daha ne olsun. bizim icin zaten mvö her yerde 1 numara!!
|
||
|
||
ilk önce bende karsiydim bu fikire alismak zaman aldi ama artik cok dogru oldugunu düsünüyorum. her seyden önce bize müthis bir parca sundular daha ne olsun. bizim icin zaten mvö her yerde 1 numara!! ![]() tabiiiki
|
||
|
||
ilk önce bende karsiydim bu fikire alismak zaman aldi ama artik cok dogru oldugunu düsünüyorum. her seyden önce bize müthis bir parca sundular daha ne olsun. bizim icin zaten mvö her yerde 1 numara!! evet aynen bende karşıydım ama sonra dediğin gibi (: ![]() biz deliler için süper bir şarkı yaptılar (: zaten mor ve ötesiii 1 numara 1!!!
|
||
|
||
| bencede çok çok iyi oldu.bende karşı çıkmıştım ilk ama....şarkıyıda herzamanki gibi çok iyi yaptılar... tekrar tebrik ediyorum başarılar diliyorum.. ![]() inşallah herşey çok güzel olcek..
|
||
|
||
evet dogru hemde çok dogru bir karar.
|
||