|
||
| Ben şuan Nokia kullanıyorum..Diğer telefonlar hakkında pek bir bilgim yok. | ||
|
||
| bence de nokia ama benimki sony ericsson(= sony ericssonlar da güzel yaaaa
|
||
|
||
| nokia tabikide.kullanımı en kolay telefon, ve gayet standart bir telefon. | ||
|
||
| bende nokia kullanıyorum. kullanımı gayet kolay bir telefon. | ||
|
||
| nokia kesinlikle şuan siemens kullanıyorum pek memnun değilim | ||
|
||
| nokia..... | ||
|
||
| nokia bence 3 yıldır elimde telefon düşmediği yer kalmadı arada bir kafayı yiyor ama hala sağlam
|
||
|
||
nokia ve siemens de kullandım.ikisi de kullanışlı.yalnız siemens biraz karışık.nokia dedim.
|
||
|
||
| tabiki nokia zaten herkesin rehavet gösterdigi bir marka kullanılışıda çok basit ve düzenli. | ||
|
||
| nokia nokia nokia.. üstüne tanimam.. | ||
|
||
| nokia,siemens ve son olarak samsung.... bu markaları kullandım ve tereddütsüz samsung derim ben...zaten telefon satışlarına bakıldığında samsungun nokiaya darbe yaptığı görülüyor. nokia kadar pahalı değil ve nokiadan tasarım,özellik olarak çok daha iyi telefonlar bence(mesela ben U600 kullanıyorum ve cidden harika bir telefon) |
||
|
||
| bence kesinlikle nokia.kullanımı oldukça kolay ve dayanıklı | ||
|
||
| Ben Motorolo kullanıyorum ama telefonumu değiştirirdiğimde kesinlikle Nokia alıcam. En dayanıklı o çünkü. | ||
|
||
şu andaki telefonum siemens ama pek dayanıklı olduğunu söyleyemem. batarya çok sağlamda durmuyor dakka başı kapanıyor telefon daha doğrusu kapanıyordu. kendi kendine düzeldi mi ne şu aralar iyi gibi ama nokia daha dayanıklı kesinlikle fakat herkeste var diye tekrar almak istemiyor gibiyim
|
||
|
||
kesinlikle nokia 5110 üstüne tanımam
|
||