|
||
70 yil cikti ya napcam o kadar yil en fazla 60 yasinda ölmek istiyorum ben
|
||
|
||
82 cıktı.Allah bilir tabi dee bu kadar yaşamak benim neyime..
|
||
|
||
77 çıktı ama ben daha uzun yaşamak istiyorum ............
|
||
|
||
80 yeter de artar bile
|
||
|
||
92 e barı 100 olsaymıs ne kadar yasdıgın degıl nasıl yasadıgın onemlıdır o kadar yasayıpta ne yapayım ben
|
||
|
||
| "SPOR: Günde yarım saat ya da haftada 3 gün spor yapıyor musunuz? Yanıtız hayırsa, 5 yıl eksiltin." 5 yıl gitti bile.. bana 82 yıl kalıyor, e iyiymiş yani. ![]() |
||
|
||
92 yıl yaşa yaşa bitmezzz
|
||
|
||
:o95 yasina kadar
|
||
|
||
tüm eklediklerinizden ''küresel ısınmayı'' çıkartın...
|
||
|
||
75 çıktı bana ama kimse bilemez tabii
|
||
|
||
87 ymiş
|
||
|
||
85... off yani bunlar ihtimal durumlar ama bir test daha yapmıştım ne güzel 67 çıkmıştı bilmiyorum yetermi ama istemem öyle uzun uzunn yaşamak gerek varmı bana bu dünyada bekliyorlar yahu beni ötede ayıp olur çok bekletmiyim ;Dhakkat ha ben şimdi ölsem gözüm açık gider çünkü daha morlarımı şöyle sarılıp öpmedim be neyse kader
|
||
|
||
| 90 çıktı aslında inanmadım ama ailemde var yani... dedem ve babaannem tarafından var bayağı 90 veya 90'ına yaklaşmış olan. istemiyorum bu kadar uzun yaşamayı. dünyanın gelecekteki felaketlerine bu kadar tanık olmak...
|
||
|
||
72 falan uff azmış
|
||
|
||
Annemin babaannesi 101 yasina kadar yasamis, dedemin kuzeni 119, bende de tam 100 cikti! ( iyy istemiyorum ama ben okadar yas )Hic kendimi o yasta hayal edemiyorum. Boyum zaten simdiden cok kisa, o yasa geldigimde kesin 1.30 filan olurum. Saclar bembeyaz.. Yüzüm kipkirisik.. Üff istemyiorum ben ya okadar yasamayi. ![]() Yine de ne kadar yasayacagimi Allah bilir ya
|
||