|
||
Belli olmaz o.Yarın araba çarpar ölürsünüz (Allah korusun da )
|
||
|
||
Valla iyimser değilsem ve stresliysem 90, eğer iyimsersem de 95 Bu soruya tam olarak kendim bile cevap veremedim çünkü... Nese sonuç yüksek ama asıl olan; Ne kadar yaşadığın değil, nasıl yaşayabildiğindir... |
||
|
||
| ben çok yaşamk isterim çünkü yaşlılık yılları daha iyi oluyo... | ||
|
||
92 çıktı okadarı da fazla bence ya
|
||
|
||
ben çok yaşamk isterim çünkü yaşlılık yılları daha iyi oluyo... Hehe bnce öyle deme. Şimdi bir kere yeni yasayla yaşlıykende çalışıcaksın + yaşlanınca sağlıkta elden iyice gidiyor + galiba ölüm korkusu fln oluomuş bazılarında.Yani Allah kimseye bunları yaşatmadan yaşlanmak nasip etsin diyorum ben (En önemlisi de sağlıklı olmak ve elinin ayağının tutuyor olması tabii...) |
||
|
||
Hehe bnce öyle deme. Şimdi bir kere yeni yasayla yaşlıykende çalışıcaksın + yaşlanınca sağlıkta elden iyice gidiyor + galiba ölüm korkusu fln oluomuş bazılarında.Yani Allah kimseye bunları yaşatmadan yaşlanmak nasip etsin diyorum ben (En önemlisi de sağlıklı olmak ve elinin ayağının tutuyor olması tabii...) [/quote] İçimi Kararttın ÖLMEK İSTİYORUM
|
||
|
||
Hehe bnce öyle deme. Şimdi bir kere yeni yasayla yaşlıykende çalışıcaksın + yaşlanınca sağlıkta elden iyice gidiyor + galiba ölüm korkusu fln oluomuş bazılarında.Yani Allah kimseye bunları yaşatmadan yaşlanmak nasip etsin diyorum ben (En önemlisi de sağlıklı olmak ve elinin ayağının tutuyor olması tabii...) İçimi Kararttın ÖLMEK İSTİYORUM ![]() Napıyım öyle ama.Aslında daha vardı da saymadım. Gerçekler bunlar maalesef..Bak vazgeçtim ben, bida saymıcam yeterki siz ölmek istemeyin Hayata tutunmak içinde birçok neden var, sen bunları düşün bari
|
||
|
||
90 çıktı bende bence ben bu kadar uzun yaşamam
|
||
|
||
| 80.. ah su aburcuburlar cikolata mikolata olmasa
|
||
|
||
87 yıl woww
|
||
|
||
70 yıl neyimize yetmiyor ya ![]() kocaa bir 82 yıl yani.. ![]() bu arada hazır bu konu varken bende size bir site adresi gönderiyim, ben 2074te ölcekmişimm ![]() http://www.deathclock.com/ insan öyle yazıyı saati görünce korkuyor. şahsen ben korkmuştum
|
||
|
||
70 yıl neyimize yetmiyor ya 31 mart 2070 de ölecekmişim. ![]() kocaa bir 82 yıl yani.. ![]() bu arada hazır bu konu varken bende size bir site adresi gönderiyim, ben 2074te ölcekmişimm ![]() http://www.deathclock.com/ insan öyle yazıyı saati görünce korkuyor. şahsen ben korkmuştum ![]() 79 yıl mı azmış ya.
|
||
|
||
valla bana 82 çıktı uzunmuş ya
|
||
|
||
| saçma sapan muabbet yahu... | ||
|
||