|
||
| Öncelikle herkese merhabalar diyorum uzun zamandan beri giremiyodum türkiyde şartlarında sesini duyurmak gerçekten çok zor artık önünde gelen sanatçı olmuş çıkmış karşımıza bizlere nedendir bilinmez ama dinlemek zorunda burakılıyoruz illa ki bir yerlerdede karşımıza çıkıyor tenhalarda sesi elleri güzel o kadar sanat adamımız var ki ama ne yazıkki bunların hepsi ölüyo kötü olan ise kimse onlarun varlığını bile bilmiyor 26 yaşındayım 9 yaşından beri rock hatatıma girdi bizim zamanlarımızda kimse dinlemezdi hatta dinleyenide sevmezlerdi ama şimdiki zamana bakıyorum insanlarda bir yoğunlaşma var rock 95 e göre çok çok ilerde türkiyede son zamanlarda aldı başına gitti bunu güzel bir bakıma ama sadece çevresi sesini duyurabilenler için bir pilli bebek mavisakal yok artık ama onun yerine bir sürü maynum türü sanatçılar çıktı bunların sebebi bence biziz çok uzaga gitmenize gerek yok çevrenize bakın kıyıda köşede o kadar mükemmel sanat adamları varki ama sadece bir kaçımız biliyoruz onları bir çoğumuzda dinlemeden yol olup gidiyolar kim dur diyecek bilmiyorum ben 6 yıldır ugraş içindeyim bir albümde bir şarkının maliyeti prof anlamda 1 bin dolar ne kadar saçmadırki herşey maddi çok ne yazıkki bu onların deil bizlerin sorunu... | ||
|
||
evet haklısın |
||
|
||
| ARKAN DA AĞMİLİ YAKININ YOKSA İŞİN ÇOK ZOR DOSTUM KULAĞIYLA DEĞİL GÖZLERİYLE DİNLİYOR BAZILARI MÜZİK HAYATINDA BAŞARILAR |
||
|
||
| BİZ GERÇEĞİ BİLMEK İSTEMİYORUZ BİZ KANDIRILMAK İSTİYORUZ birlikte birşeyler başarmak yerine hazır olana konuyorlar.BU işn kolayına kaçmak bence.ONLARA görehazırı varken [yani özentilik]neden uğraşılıp yıllar harcansın ki,bu işler maddiyata bakıyor güzelim,manevi değerlere DEĞERLERE ,büyük sanatkarlara kim aldırış eder ki insan insana değer vermezken.ZAMANA bakın lütfen 2008 uzay yılında yaşıyoruz.Geçmişlerimizin #kıyamet#olarak adlandırdığı bir yıl YA YAŞA YA DA ÖL ACI ÇOK ACI YAZIK |
||
|
||
| Ama azminden vazgeçme ben fakir bir edebiyatçı olarak yanındayım | ||
|
||
söylediklerine harfiyen katılıyom....hatta özellikle şu kendi düşüncelerini sahip çıkamayan başkalarının yaptıgı giyinme tarzını,haraketlerini,duruşunu,ifaedesini çokk popülerlik özelligi oldugu için kendine besleyen yani rock müzik sevmeyen ama rockçıyım gibi yaşama çalışanlar insanlardan kaynaklandıgını düşünüyom.seninde degidigin eskiden rock müzik dinleyenlere yapanlara yan gözle bakarlarmış ama şimdi onların çocukları aramıza girdigi için karşısındakinin düşüncelerine degilde dış görünüş ve burun yüksekligine baktıgı için,kendi mongollugu gibi kitle felsefesinide kirletiyooo... ![]() sagol böle bişi actıgın içinnnnn ohh be rahtladım...
|
||
|
||
| en acı verici tarafıda bu tür konuların yorumcularıda yok olması...çünkü söyliyecek bişeyleri y.o.k (bu söylenenlerin içinde oldugunu zanneden alınsınn) |
||
|
||
| hem maddi hemde şansa bakıyor maalsef (keşfedilmek yani) buna birinin zor demesi çok zor. ''param var kardeşim kaset yapıcam'' dedikten sonra herşey o kadar kolayki. tabi şirketler mali gelir için kabul edecekler.. |
||
|
||
hem maddi hemde şansa bakıyor maalsef (keşfedilmek yani) buna birinin zor demesi çok zor. ''param var kardeşim kaset yapıcam'' dedikten sonra herşey o kadar kolayki. tabi şirketler mali gelir için kabul edecekler.. Türkiye'de son yıllarda DARK EXPRESS, PATLİCAN gibi keşfedilmek istenen arkadaşlar için organizasyonlar yapılıyor... |
||
|
||
Eskiden çok girerdim forumlara ne bilim morveotesifanda çok eskide kaldı zaman geçiyo aynı hızıyla değiişen sadece insanlarımız bizler oluyoruz bizlerki hiç bir zaman gerçeklerle yüzleşmeyi sevmemişizdir bu kimsenin hoşuna gitmez ama gerçektir abi ya istemesende olağan şeylerdir ama ben ben kimseyi suçlamıyorm bunları sen ben o bizler yapıyoruz ve bu kısır döngü hep devam edecek git gide daha da kötü olcak artık benimde umrumda degil muzik bitti herşey bitti kim ne yaparsa yapsın bazen soruyorum ben neden dinleyici olmadım aa bak birnin albümü çıkmış dur alim demedim ama artık bende onlardan oluyorum
|
||
|
||
| bencede oyle ıpını koparan sanatcı daha dogrusu sarkıcı oluyor artık buna dur denmelı!!! | ||
|
||
| İyiler çabuk ölüyor maalesef | ||
|
||
Bu kadar negatif olmayalım..
|
||
|
||
| çok haklısın herşey ticaret olmuş | ||
|
||
| "Kıroyum ama para bende" diyenler fazlalıkta. Carttan curttan müzik yapıolar oysaki müzik bi yaşam biçimidir herşeyden müzik yapılmaz. | ||