|
||
| mor ve ötesi eurovision'a elektro gitarla davul-zurnanın kullanıldığı folklorik bir rock şarkısı hazırlayacak Sırbistan'ın başkenti belgrad da düzenlenecek 53.cü eurovision şarkı yarışmasında Türkiyeyi temsil edecek olan Mor ve ötesi,içinde folklorik ögeler bulunan bir şarkıyla puan toplamaya çalışacak.grup üyeleri hazırlayacakları şarkıya davul-zurna sesiyle takviyede bulunacaklarını açıkladı.Avrupalı müzik dinleyicisinin aşina olduğu bu folklorik sesler,rock şarkısının içine yerleştirilerek kültür tanıtımıda yapılmış olacak. TRT'ye üç şarkı verilecek Mor ve ötesi TRT ye üç şarkı teslim edecek.Bu şarkılardan biri davullu zurnalı rock şarkısı olacak.Diğer ikiside grubun kendi tarzında rock eseri olacak.Grubun solisti Harun Tekin tek amaçlarının Türkiyeyi iyi bir şarkı ile temsil etmek olduğunu söyledi. SABAH GAZETESİ-BÜLENT İPEK 22.12.2007 |
||
|
||
| haber için sağol da folkllorik öge filan ?? nerede açıklamışlar acaba bunu ??! | ||
|
||
''DARBE'' tarzında bi şey olur heralde
|
||
|
||
paylastigin icin sagol, hadi hayirlisi bakalim nasil olucak , ama bizimkiler en iyi sekilde türkiyeyi temsil ediceklerinden eminim
|
||
|
||
Haydi hayırlısı..Bence iyi bir yer alacağız
|
||
|
||
farklı bir müzik olacağı kesin,çünkü mor ve ötesi yapacak.güvenim sonsuz...
|
||
|
||
| eurovision şarkısı kesin yeni albümün içinde olacak. | ||
|
||
| demistim anormal birsey yapcaklarini:D cok sevindim ya müthis olucak kesin mvö süper daha ne:D |
||
|
||
süper olucak bencede ilk defa eurovionda bizi temsil edecek birini beğendim ve güveniyom
|
||
|
||
haber için sağol da folkllorik öge filan ?? nerede açıklamışlar acaba bunu ??! SABAH GAZETESİ-BÜLENT İPEK ah bi de okumaya üşenmesek...
22.12.2007 |
||
|
||
| değişik ve güzel bir şarkı olabilir. oley 3 güzel şarkı daha geliyor buna çok seviniyorum. ( Mor ve ötesi nin her zaman yanındayız ) |
||
|
||
| zurna yerine,daha güzel bir enstr. kullanılabilir. bağlama,klasik kemençe yada ney...kendi müzik kriterlerinede daha çok uyar bu enstrumanlar. |
||
|
||
farklı bir müzik olacağı kesin,çünkü mor ve ötesi yapacak.güvenim sonsuz... evet şimdi dahada bi umutlandım ![]()
|
||
|
||
zurna yerine,daha güzel bir enstr. kullanılabilir. bağlama,klasik kemençe yada ney...kendi müzik kriterlerinede daha çok uyar bu enstrumanlar. evet düşündüm de bir ney kullanılsa şarkıda çokta güzel bir melodi yakalanabilir ama hızlı yada yavaş mı yapacaklar şarkıyı onlarada bağlı sanırım. |
||
|
||
| ne bu ya zurna falan..oldu olacak halay da çeksinler.. |
||