|
||
| Fox da her pazar akşamları oluyor gerçekten güzel bir öğrenci dizisi izlemenizi tavsiye ederim.. | ||
|
||
| fena değil.Hamdi Alkanın yönettiği bir film... | ||
|
||
| güzel bir dizi rastladıkça izliyorum. ismi arka sıradakiler değilmiydi
|
||
|
||
| dizinin senaryosu uygulama olarak yapmacık görünüyo. daha gerçekçi ele alabilirler bence | ||
|
||
| bizim burda cekiliyor diger sıradan filmlere gore iyi tuttu | ||
|
||
güzel bir dizi rastladıkça izliyorum. ismi arka sıradakiler değilmiydi ![]() Arka Sıradakiler !!! Çok güzel bir dizi her bölümüne baktım..takip ettiğim tek dizi. |
||
|
||
gerçekten çok güzel bir dizi. iyi de tuttu. bayağı izleyen var. yönetmenide Hamdi Alkanmış. ben o adamın bütün yapımlarını beğeniyle izlemeye ve takip etmeye çalışıyorum. başarılarının devamını dilerim
|
||
|
||
| gerçekten anlamlı kısmen gerçekçi bir dizi evet abartmışlar belki biraz ama şu son yıllarda liselerin hali ortada kavgalar kötü alışkanlıklar evden kaçmalar...bir yönden çok yakın her an karşılaşabilecek bir senaryo bir yandanda benim gibi daha normal bi okulda okuyanlar için abartı ama gerçeğe çok yakın seviyorum denk geldikçe izlemeye çalışıyorum | ||
|
||
| Abartı çok fazla cidden. ben beğenmiyorum diziyi... bi de OKS anneleri diye saçma bi dizi var FOX ta iğrenç... | ||
|
||
| ızlıyorum guzel ama evet gercejten oks anneelerı dıye bı fılm var aglarsın fılme yaa daha once hıc ızlemedım ama adından kaybedıyo zaten | ||
|
||
| Lise Defteri adlı diziyle kıyaslayınca sönük kalan bir yapım.Lise Defteri gibi bir proje yapıldıktan sonra,diğerleri kolay kolay tutmaz bence. | ||
|
||
| fox zaten izlemem ben.. | ||
|
||
Fox da her pazar akşamları oluyor gerçekten güzel bir öğrenci dizisi izlemenizi tavsiye ederim.. Çok iyi örnekler dimi öğrencilere
|
||
|
||
Fox da her pazar akşamları oluyor gerçekten güzel bir öğrenci dizisi izlemenizi tavsiye ederim.. Çok iyi örnekler dimi öğrencilere ![]()
|
||
|
||
Fox da her pazar akşamları oluyor gerçekten güzel bir öğrenci dizisi izlemenizi tavsiye ederim.. Çok iyi örnekler dimi öğrencilere ![]() ![]() |
||