|
||
ya bazı seyleri çok abartıyorlar.ama denk geldikce izliyorum sonucta lise dizisi
|
||
|
||
| beyenemedim bir türlü ama güzelde olabilir önyargılı olmayalım ayrıca bir dizinin formatının lise olması o dizinin seyredileceği yada iyi olacağı anlamına gelmez | ||
|
||
| iğrenç bir dizi replikler sürekli yapay bir edebiyat ürünü fazla gereksiz bir dizi sözde lisedeki (özellikle yoksul) öğrencilerin durumunu anlatmaya çalışacaksın öss zulmünden , fırsat eşitsizliklerinden bahsetmiyeceksin | ||
|
||
| çok yapmacık geliyorlar bana gerçekçi değiller | ||
|
||
| benim sevdiğim iki diziden biri...hiçbir bölümünü kaçırmadım.bu hafta da inşallah izleyebilirim... | ||
|
||
| bende genelde izlemeye calışıyorum begendiğim bir dizi ama öğrencilerde biraz abartmışlar o şeklde ögrenci asla ollmaz | ||
|
||
Lise Defteri adlı diziyle kıyaslayınca sönük kalan bir yapım.Lise Defteri gibi bir proje yapıldıktan sonra,diğerleri kolay kolay tutmaz bence. haklısın ama buda iyi sayılır ben izliyorum |
||
|
||
| Onceden izliyordum arada bir şimdi bıraktım.Ama ordaki Oktaya hastayım yani... | ||
|
||
| banada cok yapmacık geliyor güzel bir dizi degil bence cok abartılı | ||
|
||
hiç beğenmiyorum bir parça izledim beğenmedim ................................
|
||
|
||
| yönetmen olmak istediğim için ve bu konularda çalışmalarım olduğu için dizileri daha farklı gözle izliyorum... bence bu dizi çok kaliteli bir yapım ve oyuncuları ünlü değilken de böyle tutması büyük başarı | ||
|
||
fazla abartı, vasat bir senaryo,
|
||
|
||
Lise Defteri adlı diziyle kıyaslayınca sönük kalan bir yapım.Lise Defteri gibi bir proje yapıldıktan sonra,diğerleri kolay kolay tutmaz bence. Kesinlikle.Kanal D'nin yaptığı en güzel 2 diziden biriydi.(Diğeri Çemberimde Gül Oya)O diziyi izledikten sonra hiç bir lise dizisi insanı tatmin etmiyor zaten. Bu dizinin senaryosu kötü.Güzel bir dizi değil,sürekli aynı şeyler tekrarlanıyor. |
||
|
||
| bencede guzel bı dızı basından berı seyredıyorum | ||
|
||
| 2. favori dizim...1. lost 2.arka sıradakiler.Başka bişi izlemiyorum... | ||