|
||
| ben fox tvdeki hiçbi diziyi beğenmiyorum açıkçası arada br iyi sinema filmleri yayınlıyolar bi tek onları izliyorum arka sıradakilerde abartıdan başka bişey değil | ||
|
||
ya o oktay tek bir noktaya bakıp konuşmuyor mu,bitiyorum haha abi ayağında tavırlar ![]() sürekli delikanlıyız biz mesajları veren aptal saptal tabiri caizse "kıro" söylemler...bilmiyorum ben bu kadar garip gurip tipin toplandığı bir dizi görmedim ki eminim ki vardır ama rastlamadım,daha kötüsü ne kadar kötü olabilir tartışılır?ve de o dizinin müzikleri akla hatta kulağa zarar
|
||
|
||
Abartı çok fazla cidden. ben beğenmiyorum diziyi... bi de OKS anneleri diye saçma bi dizi var FOX ta iğrenç... Zaten kanal şaşırdı baksana sürekli seviyesiz programlar ben cidden sevmiyorum baksana Bez Bebek,dedektif biraderler,Arka Sıradakiler yok bilmem ne sözde gençlik dizisi....Ekran kirliliginden başka birşey degil.... |
||
|
||
| ufff...çok sıkıcı bee... izlerken hiç zevk vermiyor..
|
||
|
||
ufff...çok sıkıcı bee... Emin olma....
izlerken hiç zevk vermiyor.. ![]() |
||
|
||
eskiden izlemiyordum ama iki haftadir izliyorum
|
||
|
||
Abartı çok fazla cidden. ben beğenmiyorum diziyi... bi de OKS anneleri diye saçma bi dizi var FOX ta iğrenç... Zaten kanal şaşırdı baksana sürekli seviyesiz programlar ben cidden sevmiyorum baksana Bez Bebek,dedektif biraderler,Arka Sıradakiler yok bilmem ne sözde gençlik dizisi....Ekran kirliliginden başka birşey degil.... ordaki analardan Allah beni koruya!
|
||
|
||
| Hiç sevmem | ||
|
||
| bu son bölümü biraz heyecanlıydı.. büşra falan..
|
||
|
||
İzledikçe bağlanıyorum Saffet bir numaram annesine ziyarete gittiğine şaşırdım bide üstelik çiçek alıyo.. beklemezdim..Takip ettiğim iki dizi var zaten onlardan biride bu işte
|
||
|
||
| konusu bakımından güzel bir dizi günümüz olaylarından bahsediyor ama oyuncular bir lise dizisine göre biraz büyükler | ||
|
||
| Bu dizideki ibrahim rolünü oynayan şahıs bizim okuldan mezun. Bu dizideki oyuncularla söyleyişi yaptık. Hepsi de çok kültürlü insanlar. Diziyi pek izlemiyorum ama başarılılar yani. | ||
|
||
biraz daha zorlasalar en iyi film müziği dalında 1. lik ödülü alacaklar..
|
||
|
||
| rastladıkça izliyorum... güzel bir dizi.. ilk başladığında çok saçma gelmişti ama giderek sevmeye başladım | ||
|
||
| bu dizi bitmedi mi hala ya devam ediyor mu? | ||