mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Tv-Radyo

Konu: Arka sıradakiler

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5

bad_dream 22.06.2008 16:39:07
bu dizi bitmedi mi hala ya devam ediyor mu?
Arkadaşlar öncelikle hepinize yazdığınız tüm yorumlar için teşekkür ederim. Sitemize şu ana kadar sizlerden yüzlerce yorum geldi. Gerek benim hakkımda olan gerekse diğer konular ile ilgili yazdığınız tüm yorumları yakından takip ettiğimi ve bunlardan somut eleştiri içerenleri gerçekten dikkate aldığımı bilmenizi isterim. Arka Sıradakiler sizlerin de bildiğiniz gibi Türkiye’nin en genç ve en geniş oyuncu kadrosuna sahip dizisi. Burada her karakterin izleyeceği yol, senaryo grubu ve benim başında olduğum reji ekibi tarafından dikkatle çizilmektedir. Özellikle yaz sezonunun başına denk gelecek olan sezon finaline kadar, yeni karakterler ve oldukça şaşırtıcı olayları art arda izleyeceksiniz. Arka Sıradakiler‘de aşk ve aşk çatışması her daim olacak. Şiddet ve kahkaha gerçek hayatta ne kadar varsa o kadar karşınıza çıkacak. Özellikle genç bir bakış açısına sahip Arka Sıradakiler, hayatın kendisini bazen oldukça sert, bazende gözyaşları ile eleştirecek.

Ayrıca diğer bir husus da sizler tarafından yoğun bir şekilde bana iletilen, Arka Sıradakiler‘de oyuncu olarak yer almak istekleriniz. Hem Arka Sıradakiler içinde oyuncu olmak isteyenler için çok yakında mülakatlar yapılacaktır. Bu konu hakkındaki bilgilerde önümüzdeki günlerde sitemiz üzerinden sizlere duyurulacaktır.

Tüm izleyicilerimize ve ailelerine sevgiler..

Yönetmen: Hamdi Alkan

böyle bir açıklama gelmişti...

@y$£nur 25.06.2008 11:22:08
bence abartmışlar herkesin bi sevgili derdi ne saçma Sad ayrıca çok da kötü örnek oluyor Sad hiç de g
zel bi dizi değil zaten eski dizileri ısıtıp ısıtıp aynı konularla ortaya koyuyorlar Sad ama izleyen izler zorla engel olacak değiliz.

E.Ü 29.06.2008 13:07:49
Hic izlemiyordum gecenlerde denk geldi baktım.Cıvıtmışlar biraz ...

belgins 20.07.2008 21:34:54
ara sıra zaman bulursam izliyodum ,güzel dizi

kördüğümüm 20.07.2008 21:39:20
Hic izlemiyordum gecenlerde denk geldi baktım.Cıvıtmışlar biraz ...

ben konuyu bile bilmiyorum Grin Grin

zencefil.mof 20.07.2008 21:45:12
Gittikçe saçmalaşan bir dizi ya..

elifburcu 22.07.2008 20:31:44
fena değil aslında ama sanki fazla abartmışlar öğrencilerin bazı sorunlarını bir yere kadar anlayabilirim ama kiminin çocuğu falan var Cheesy birazda yapmacıklar sanki Undecided

mer ve ötesi 23.07.2008 17:24:16
güzel bir diziydi ama uzakdıkça tadı kaçmay başladııı.

yumurta 23.07.2008 17:25:12
filmin konusuyla anlatmak istediğiyle uzaktan yakından alkası kalmadı  Tongue

EMOPUNK 24.07.2008 08:14:30
ilk başlarda hiç beğenmemiştim ama bir kaç kere izLedim güzeL yaa (:

mErViŞ 07.08.2008 12:14:43
bu kesinlikle benim dizim çünkü ben de arka sıradanım Wink Grin

ayıp_olmaz_mı 31.08.2008 18:00:23
birazdan başliycak yeni bölüm.. merak ediyorum ya nolcak ne bitcek.. ama şu iboya aşık olan sarışın kıza acayip gıcığım Grin

bu kesinlikle benim dizim çünkü ben de arka sıradanım Wink Grin

evet bende hep arka sıralardayım Grin mucizeler gerçekten de uğramıyo arka sıralara Grin

toprak 31.08.2008 18:07:46
ben bu diziye hiç alışamadım daha doğrusu ısınamadım..koçum benimdeki  gibi iyi niyetli ve öğrenciyi seven bir hoca..bir kabadayı ve yandaşları..sarışın suratsız bir kız..çok sık duyduğumuz replikler..samimiyet kazandırılmak isterken aşırıya kaçan sözler..oğlum lan..kukla gibi oyuncular.. yani sevenler izleyenler vardır elbet ama napıyım sevemedim..

bir tek ordaki beyefendi hocayı sevdim..oda yaprak dökümünün fikretinin kocası..daha önceden severdim..o kadar..

PurpLe_aNd_BLack 02.09.2008 10:10:31
bence güzel bir dizi beğenerek izliyorum  Smiley

mornil 03.09.2008 09:33:08
bencede güzel bir dizi oyuncular iyi fakat bir lise dizisi olduğu için öğrenciler biraz büyük kalıyor

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5