|
||
bu dizi bitmedi mi hala ya devam ediyor mu? Arkadaşlar öncelikle hepinize yazdığınız tüm yorumlar için teşekkür ederim. Sitemize şu ana kadar sizlerden yüzlerce yorum geldi. Gerek benim hakkımda olan gerekse diğer konular ile ilgili yazdığınız tüm yorumları yakından takip ettiğimi ve bunlardan somut eleştiri içerenleri gerçekten dikkate aldığımı bilmenizi isterim. Arka Sıradakiler sizlerin de bildiğiniz gibi Türkiye’nin en genç ve en geniş oyuncu kadrosuna sahip dizisi. Burada her karakterin izleyeceği yol, senaryo grubu ve benim başında olduğum reji ekibi tarafından dikkatle çizilmektedir. Özellikle yaz sezonunun başına denk gelecek olan sezon finaline kadar, yeni karakterler ve oldukça şaşırtıcı olayları art arda izleyeceksiniz. Arka Sıradakiler‘de aşk ve aşk çatışması her daim olacak. Şiddet ve kahkaha gerçek hayatta ne kadar varsa o kadar karşınıza çıkacak. Özellikle genç bir bakış açısına sahip Arka Sıradakiler, hayatın kendisini bazen oldukça sert, bazende gözyaşları ile eleştirecek.Ayrıca diğer bir husus da sizler tarafından yoğun bir şekilde bana iletilen, Arka Sıradakiler‘de oyuncu olarak yer almak istekleriniz. Hem Arka Sıradakiler içinde oyuncu olmak isteyenler için çok yakında mülakatlar yapılacaktır. Bu konu hakkındaki bilgilerde önümüzdeki günlerde sitemiz üzerinden sizlere duyurulacaktır. Tüm izleyicilerimize ve ailelerine sevgiler.. Yönetmen: Hamdi Alkan böyle bir açıklama gelmişti... |
||
|
||
bence abartmışlar herkesin bi sevgili derdi ne saçma ayrıca çok da kötü örnek oluyor hiç de gzel bi dizi değil zaten eski dizileri ısıtıp ısıtıp aynı konularla ortaya koyuyorlar ama izleyen izler zorla engel olacak değiliz.
|
||
|
||
| Hic izlemiyordum gecenlerde denk geldi baktım.Cıvıtmışlar biraz ... | ||
|
||
| ara sıra zaman bulursam izliyodum ,güzel dizi | ||
|
||
Hic izlemiyordum gecenlerde denk geldi baktım.Cıvıtmışlar biraz ... ben konuyu bile bilmiyorum
|
||
|
||
| Gittikçe saçmalaşan bir dizi ya.. | ||
|
||
fena değil aslında ama sanki fazla abartmışlar öğrencilerin bazı sorunlarını bir yere kadar anlayabilirim ama kiminin çocuğu falan var birazda yapmacıklar sanki
|
||
|
||
| güzel bir diziydi ama uzakdıkça tadı kaçmay başladııı. | ||
|
||
filmin konusuyla anlatmak istediğiyle uzaktan yakından alkası kalmadı
|
||
|
||
| ilk başlarda hiç beğenmemiştim ama bir kaç kere izLedim güzeL yaa (: | ||
|
||
bu kesinlikle benim dizim çünkü ben de arka sıradanım
|
||
|
||
birazdan başliycak yeni bölüm.. merak ediyorum ya nolcak ne bitcek.. ama şu iboya aşık olan sarışın kıza acayip gıcığım ![]() bu kesinlikle benim dizim çünkü ben de arka sıradanım ![]() evet bende hep arka sıralardayım mucizeler gerçekten de uğramıyo arka sıralara
|
||
|
||
| ben bu diziye hiç alışamadım daha doğrusu ısınamadım..koçum benimdeki gibi iyi niyetli ve öğrenciyi seven bir hoca..bir kabadayı ve yandaşları..sarışın suratsız bir kız..çok sık duyduğumuz replikler..samimiyet kazandırılmak isterken aşırıya kaçan sözler..oğlum lan..kukla gibi oyuncular.. yani sevenler izleyenler vardır elbet ama napıyım sevemedim.. bir tek ordaki beyefendi hocayı sevdim..oda yaprak dökümünün fikretinin kocası..daha önceden severdim..o kadar.. |
||
|
||
bence güzel bir dizi beğenerek izliyorum
|
||
|
||
| bencede güzel bir dizi oyuncular iyi fakat bir lise dizisi olduğu için öğrenciler biraz büyük kalıyor | ||