|
||
Ya Rap dinLeyenLern bRda işi yHok ! ayRca Rap Le roCk'ı beNsetenLernde ! rap dinleyenlerin burda işi yok derken ne demek istiyon ya..pardon??![]() |
||
|
||
Rap'cilerin bir çoğu rock'a karşı , rockcılar arasında rap sevenlerde var.Ben rap karşı değilim ama rap müziğede müzik çeşitlerinde en son kategoriye koyarım.Rap sanatcısı olarak CEZA dünyada bile bir numara bence.Bir de kolera dinlerim ,Yabancılardan da Eminem derim.Başka sorarsanız da bilmiyorum.
|
||
|
||
Ya Rap dinLeyenLerin buRda işi yok ! ayRıca RapLe roCk'ı beNimsetenLerinde ! ![]() her tarz müzik dinleyenler olabilir, sen sevmiyorsan da saygı duymayı bilmelisin en azından. konudan devam edelim |
||
|
||
RAP müzik benim hayatımın bi parçası... kim ne derse desin... eleştirilcek de zerre kadar bi tarafı yok, dinlemeyen kendi bilir RAP CANIMSIN!!!
|
||
|
||
| karşı değilim tabi yerinde ve seviyeli yapılırsa ama nedense çoğu müzik severler yanlış anlıyor | ||
|
||
ceza'yı dinlerim sadece.rap müzik olmalı.
|
||
|
||
| ceza bence bu işte bir numara.. | ||
|
||
| ben rap müzik sevmiyorum bence en asil müzik kesinlikle rock[size=10pt[/size] | ||
|
||
| Bi müzik türüne karşı olmak çok saçma bence.Yani sevmiyorsanız dinlemezsiniz. | ||
|
||
kişiye göre değişir...
|
||
|
||
rap ve rock birbirineçok benzer.2 müzik türündede bir isyan ve söz cambazlığı var aslında...Tabi bazılarımız bunu aşırı derecede saçma bulabilir ya bi ben rakcıyım ne rapı vs. evet neymiş nasıl rockçısın sen rap dinlenirmi müzik mi o gibi tepkiler alıyorum ben severim rap i dinlerim saygıda beklerim...
|
||
|
||
| rap olarak sadece cezayı dinlerim.bu adamda farklı bişeyler var. şarkı sözleri çok hoşuma gidiyo. rap'e karşı olmak ta çok saçma ya. sevmeyen dinlemesin.rock'n coke 'ta cezaya yapılanlarda çok terbiyesizceydi | ||
|
||
| Rap pek dinlemem ama geçen bir reklam gördüm ''Türkiye Seninle Gurur Duyuyor'' sloganlı sanırım sözlerini Ceza'ya ait o reklam çok hoşuma gitti. | ||
|
||
RAP müzik benim hayatımın bi parçası... kim ne derse desin... eleştirilcek de zerre kadar bi tarafı yok, dinlemeyen kendi bilir haklısın istemeyen dinlemez.ben dinlerim özellikle sagopa kajmer
RAP CANIMSIN!!! ![]() |
||
|
||
rap hiçsevmem ve dinlemem ama rap'te 1 numara sagopa kajmer bence..
|
||