|
||
| ya herkes rap müzik hakkında yorumlarını yapmakta özgürdür bu yorumlar zıt olsalarda herkes birbirinin yorumuna saygı durmak zorundadır bunuda unutmayın derim ben.... | ||
|
||
ya herkes rap müzik hakkında yorumlarını yapmakta özgürdür bu yorumlar zıt olsalarda herkes birbirinin yorumuna saygı durmak zorundadır bunuda unutmayın derim ben.... aynı şeylerden bahsediyoruz..herkes birbirine saygı duymak zorundadır.. |
||
|
||
| Şahsen rap müziğini sevmem hiç dinlemem de demiyorum 40 yılın başı rap dinlerim kulağıma hoş gelen şarkıları dinlerim ama aynı zamanada dinleyenlerede, sevenlerede, hatta bunu yaşam tarzı haline getirenlerede sonsuz saygım vardır.Mesela benim rapci çok arkadaşım var daha dün gece samimi bir arkadaşımdan Ceza'nın CDsini aldım.O arkadaşta rapci ama samimiyiz bu yüzden bir müzik türüne karşı olmak saçma geliyor bana sevmezsin ama dinlemezsin olur biter... | ||
|
||
| rock ve rap aynı tarafda olmalı featlar super olcak emınız en guzel ornek fuat ve Çilekeş in sarkısı ve yakında cıkcak olan manganın albumunde sagopa kajmer le feat ı umarım mor ve otesıde olur | ||
|
||
tüm rapçileri tanımadan herhangi bir numara veremezsin.. üzgünüm ama bunada sen karar veremezsin..katılmayabilirsin bunu belirtebilirsin..ama karşındaki ve seninle bu forumda aynı haklara sahip başka bir üyeye şartlı cümleler kuramazsın..biraz daha dikkat.. ben de üzgünüm ama ben rap'le, ya da forumla ilgili bişiden diil, bildiğim genel bişiden bahsediorum... uğur mumcu'nun dediği gibi "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz"... zaten aklımızı biraz çalıştırırsak ne kadar mantıklı olduğunu anlarız... ben örneğin uluslar arası ilişkilerde diplomatik çalışmalar hakkında hiç bişi bilmem ve bu konuda bi yorum yapmam... haklı olduğum yerde istediğim cumleyi kurarım, ama sen bana şartlı cumleler kuramazsın... bu bir görüş değil, bildiğini yorumlama meselesi... |
||
|
||
| ya ben bişey anlamıyorum o ne ya ilkokul çocuğu bile söyler bana göre ama dinleyenlerede söyleyenlerede saygımız var | ||
|
||
| sagopa denilen eksik beyinlinin bir röpörtajında gülmekten yere yıgılmamı sağlayan tür. Demiştiki, ''Biz emperyalizme,insan katliyamına,haksızlığa,A.B.D ye karşı bu müzikle kin kusuyoruz.Onlara en iyi cevabı rap müzikle veriyoruz...Biz özenti değiliz,onları taklit etmiyoruz.Özgünüz diyorlardı'' E kurban olduğum daha R.A.P. in açılımını bilmiyorsun. ''Rhytmic American Poetry'' sen bu oluşuma nasıl özgün dersin anlamam halla. Zencilerin çıkardığı bir ritmik müzik oluşumu.sen aynısını alıp,üstüne bir beat ve sample çakıyorsun...4/4 lük bass yazıyorsun altına,özgün müzik diye geçiniyorsun... Hayır rap yap yapma demiyoruz ama,özgün deme bari... |
||
|
||
rap ben sevmem ama zevk meselesi dinleyenede bişey diyemezsin ki ama çok saçma kiç zevk vermiyoo
|
||
|
||
Dinlemem.. dinleyene saygı
|
||
|
||
| tavsiye ettiklerim: kadıköy acilden, da poet, emre, karaçalı ve emre baransel. |
||
|
||
| Dünya üzerindeki hiçbir müzik türüne karşı değilim. Dinlemem, belki nefret bile edebilirim ama karşı değilim. Sonuçta o müzik türünüde ilgiyle dinleyenler var. Doğal olarak rap'ede karşı değilim hatta ülkemizde işini iyi yapan rapçileride yeri geldiğinde desteklerim. | ||
|
||
| rapa karşı değilim insanların zevklerine saygı duyuyorum ama rap bence iğrenç sevmiyorum rapi |
||
|
||
| bu nasıl tabirler arkadaşlar forumdasınız..beğenmiyorsanız yazmayın illa ki yazıp düşüncelerimi belirticem diyorsanız bunun bin bir çeşit yolu var..rica ediyorum yorum yaptığınız bölümde sevenler dinleyenlerin hatta taparcasına işleyenlerin olduğunu unutmayın.. | ||
|
||
bu nasıl tabirler arkadaşlar forumdasınız..beğenmiyorsanız yazmayın illa ki yazıp düşüncelerimi belirticem diyorsanız bunun bin bir çeşit yolu var..rica ediyorum yorum yaptığınız bölümde sevenler dinleyenlerin hatta taparcasına işleyenlerin olduğunu unutmayın.. sanırsam bir şeylerin düzeltilmesi lazım bu bölümde...
|
||
|
||
| karşı oluncak o kadar çok şey varken rap müziğe karşı olmak bence çok saçma ... ama rap dinlemem o ayrı tabi | ||