|
||
çoğunluğun herşeye açık olduğunu görmek güzel
|
||
|
||
değilim çünkü ben rap de dinliyorum
|
||
|
||
rap bi müzik türü bile değil!!ve nefret ediyorum duyunca sinirlerim tepeme fırlıo artk arkadaşlar da alıştı bnm olduum yerde açmıolar o tür bişi bnm açımdan baya ii oluoo nesini seviolar anlamıom renkler ve zevkler tartışılmaz ama...
|
||
|
||
rock müzikten sonra en çok dinlediğim ve dinlemekten zevk aldığım müzik türüdür..süper ezberlerim yani ayıptır söylemesi sözleri ...amatörleri bile güzel ya
|
||
|
||
| dinlediğim üç ya da beş sagopa şarkısı vardır.. dinlemeden yapamaz mıyım?? gayet de yaparım.. | ||
|
||
| rap sevmem ama rapdede ıyıler var orn ceza | ||
|
||
| iğrenç bi müzik türü örneğin ceza | ||
|
||
| bence rap ve rock birbirine çok benziyor ve ben herikisinide dinliyorum yani ayrım yok:d |
||
|
||
| raple rock müziği birbirine bence hiç benzemiyor.Öyle bir müzik olabilir ama dinlemem yani! | ||
|
||
nefret,nefret,nefret.rap die bir şey yoktur demek istiyorum ama ne yazıkki var
|
||
|
||
nefret,nefret,nefret.rap die bir şey yoktur demek istiyorum ama ne yazıkki var Allah rapin Cezasını verdi...
![]() |
||
|
||
alkış alkış alkış
|
||
|
||
bence rap çok güzel bir müzik severek dinliyorum ![]() niye ki bu nefret
|
||
|
||
| Hiç bir zaman sevemedim şu RAPi.. | ||
|
||
| Önemli olan sevmek yada sevmemek değil SAYGI duymak yada DUYABİLMEKTİR! Sevmeyebilirsiniz ama kötülemenizi yada nefret sözcükleriyle bağdaştırmanızı gerektirmiyor! Ki hiçbir müzik türü de NEFRET duygusunu haketmiyor! Ben rap çi miyim? Hayır.. Ama eğer beğendiğim, kulağıma hoşgelen bir şarkı olursa dinlerim.İster rap,ister rock,ister pop... Rap müziğe de karşı değilim, hiçbir müzik türüne karşı değilim! Beğendiklerim yada beğenmediklerim, sevdiklerim yada sevmediklerim vardır ama saygı duyarım ve hiçbir müzik türünü nefret duygusuyla ifade etmem... ----- Bir de şu var; rock müziğe, mvö'ye yada diğer sanatçılara yada rock tipinde giyinen kişilere farklı gözle bakan,sevemeyen belkide rock'ı anlamayan insanlara kızıyoruz da, neden rap'ten nefret ediyoruzz yada saygı duymuyoruz,duyamayız gibi anlamlar ifade eden sözcükler kullanıyoruz ![]() Bu bir çelişkidir..
|
||