mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Müzik

Konu: Rap müzik ?

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13

uyanınartık 08.04.2008 16:53:14
bende bir rapci değilim ve savunmaya kalmıycam ama nefret etmek veya aşşağılamamak gerektiğini düşünüyorum ki arkadaşlarım sayesinde dinlediğim bilinmeyen ve bu müzik türü için çok iyi şeyler yapan kişiler var bunlar underground rapten kişiler emperyalizme amerika ya adaletsizliğe ve daha bir çok haksızlığa yazılmuş parçalar dinledim ve işe yaramaz özentilerle aynı kefeye konulmalarını istemem saygılar Smiley

Ecm.. 08.04.2008 16:55:22
dinlemediğim bi müzik türü hiç bi zamanda sevemedim zaten

aarsızz 08.04.2008 17:02:47
bir iki şarkı dışında saçma geliyor asla ayıla bayıla dinlemem
hatta hiç Lips Sealed

bercem_93 08.04.2008 18:07:01
karsı degilim arada bir dinlerim rap ten nefret edilmeside sacma geliyor bana sonuçta ikiside müzik degilmi Huh ama herkesin fikrine saygı duyuyorum

aSlı_ROCK 10.04.2008 14:21:14
Hiç bir zaman sevmedim sevmicemde ama dinleyenlerede ne olursa olsun saygım sonsuz...

EMOPUNK 18.04.2008 12:03:10
nefret ediyorum  Grin
 saçma geliyor..  Undecided  ama dinleyenlere saygım var tabi ki Smiley

entelijans 25.04.2008 12:19:17
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba siteye yeni kaydoldum (çok geç kalmışım Smiley)
Konuya gelecek olursak arkadaşlar ben de çok sağlam bir rap dinleyicisiydim 5-6 senedir rap dinlerim son 3 senedir de söz yazmaya beat yapmaya vs. başladım şu an bi albüm hazırlığı içindeyiz. rap dinlemeye ilk başladığım zamanlar rock'a karşı anlamsız bi ön yargı vardı bende "o ne öyle anırıyolar bee" "kafa şişirmekten başka bir şey değil" gibi şeyler söylerdim. ama zamanla at gözlüklerini atmaya başlayıp araştırınca rap ve rock'ın aslında ne kadar iç içe olduğunu görmeye başladım.bi kere aynı amaçla doğmuşlardı ikisi de isyan ve eleştiri müziğiydi.şu an amerikada rap bambaşka olabilir ama en azından benim ülkemde öyleydi.beni rock'tan soğutan en önemli kişi de beyinsiz kıraçtı aslında neyse..
mor ve ötesinin sözlerini dinledikçe çok hoşuma gitmeye başladı rock müzik benim gibi müzik dinlerken sadece anlama bakan birisi için bulunmaz bi rock grubuydu mor ve ötesi.
şimdi rap de dinliyorum rock da. her zaman da söylüyorum "rap ve rock kardeştir" şimdi lise yıllarındaki defterleri karıştırırken gördüğüm "fuck rock" yazılarına da bir taraflarımla gülüyorum."ne günlerdi be diyip geçiyorum" Wink

burakpurple 25.04.2008 20:55:23
tebrik ediyorum arkadasım.şimdiden tuttum seni  Smiley bende bunu face bookta acıklamaya calısıyorum.rap vs rock  bölümü acmıslar.hala bana bu sadece kimin kiltlesi daha fazla diye yaptık biz bunu diyolar ama mesajlarda gecen küfürlere bakınca çelişkiye düşüyorum  Cool

EMOPUNK 28.04.2008 12:45:10
beni rock'tan soğutan en önemli kişi de beyinsiz kıraçtı aslında neyse..

Angry  Angry  Angry kıraç'a laf yok  Grin  Grin
rap ve rock ın birbirine yakın bi tür olduğuna katılmıyorum eğer böyle olsaydı  rock a haksızlık ediliyor olurdu.. 

zafer_bergama23 28.04.2008 13:01:30
rap te diğer müzik türleri gibi iyi ki var . rockla arasındaki uyuma gelince bence en iyi Linkin park ta görülüyor.mike 'ın aralara serptiği rap çok güzel : ) ama benim özellikle sevip desteklediğim bir rapçi yok  : (

+++KoRn+++ 30.04.2008 19:26:54
Sevmem, dinlemem, haz etmem..Hepsi küfürbaz, nefret ederim.
(tabi kişisel düşüncem kalkıpta bişey söylemeyin lütfen.)

living dead 30.04.2008 19:35:17
Arkadaşlar rap müziğe karşı mıyız? sorusuna "evet" cevabını verenler de çok olmuş. Anlayamadığım şey bir müzik türünü sevmeyebilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız ama bir müzik türüne karşı olmak nasıl oluyor anlamadım..

i am going under 01.05.2008 15:23:48
rapten nefret ederim.rap dinlemek bana hiç zevk vermiyor.

burakpurple 01.05.2008 15:26:24
Özlem, dediğin şey çok doğru ama çok acı bir durum bence.Bunu sorgularsak işin içinden çıkamayız bence.  Lips Sealed

gözdeniz 02.05.2008 22:08:52
Nefret ederim..
Boş ve anlamsız..
Sürekli hepsi birbiriyle küfür yarışında..
Durmadan birbirlerine karşı çıkan şarkılar yazıyorlar..
Bence iğrenç birşey..
Önyargı değildir birçok şarkısını böğüre böğüre kusarak dinledikten sonra oluşmuş bir yargı ve nefret bütünüdür..

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13