|
||
| dün(28 aralık ) müzik hattın da güven erkin erkal konuktu.ve ocak sayısının kapağında MOR VE ÖTESİ konukmuş.eurovisionla ilgili konuşulmuş. | ||
|
||
hiç bir fikrim yok yaa keşke alabilsem..
|
||
|
||
ooo süper ya hemen almalıyım bir an önce gelsin artık dergi... ![]() haber verdiğin için çok sağol |
||
|
||
valla alma sansim olmadigi icin her zamanki gibi sizlerin eline bakiyorum.. eger alip taratirsniz süper olur..
|
||
|
||
yapma ya dur bakiyim daha aylık,haftalık dergilerim var ya nasıl para yetiştircem ben ...ama eurovisionsa alırım...ama bu dergiyide bir sevemedim ya
|
||
|
||
almak lazım. . acaba nasıl bir röportaj
|
||
|
||
| ne zaman gelir acaba dergi ya..heyecan yaptım.. dream dergide de vardır umarım
|
||
|
||
çok teşekkürler haber için canım (: ah ah bu ay cüzdanımız baya sarsılacak gibi
|
||
|
||
bu ay galiba benim bütçe bayağı sarsılcak ama almaya çalışcam.
|
||
|
||
Bilboard alsaydınız keşke onda da Mor ve Ötesi Almanya Turn. dönüş röportajı vardı ama pişmanım ! 2 sayfa röportaj... ama gün gelicek mor ve ötesi ile 10 -20 sayfalık röportaj yapılacak!
|
||
|
||
valla alma sansim olmadigi icin her zamanki gibi sizlerin eline bakiyorum.. aynen rumeyasa katilioyrum eger alip taratirsniz süper olur.. ![]() , alan varsa buraya taratabilir mi??
|
||
|
||
| yaptıgım tahmin dogru çıktı ve morlar 2008'e hızlı bir giriş yaptı.bütün dergilerde röportajları var ve dergilere kapak oluyorlar.morfanları olarak gögüsümüz kabarıyor. | ||
|
||
Bilboard alsaydınız keşke onda da Mor ve Ötesi Almanya Turn. dönüş röportajı vardı ama pişmanım ! 2 sayfa röportaj... ama gün gelicek mor ve ötesi ile 10 -20 sayfalık röportaj yapılacak! ![]() almanya turnesi dönüşüyle ilgili röportaj forumda mevcut (: fakat aralık ayına aitti o
|
||
|
||
TEŞEKKÜRLER için saolun arkadaşlar billboardu almasaydım alırdım dergiyi ama malumunuz biz de öğrenci milletiyiz
|
||
|
||
valla alma sansim olmadigi icin her zamanki gibi sizlerin eline bakiyorum.. aynen rumeyasa katilioyrum eger alip taratirsniz süper olur.. ![]() , alan varsa buraya taratabilir mi?? |
||