|
||
| 05/01/2008 izmir - atatürk spor kompleksi saat: 21.00 Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen "All Star 2008" organizasyonu kapsamında; kapı açılış:14.30 1.maç: 17.00 A bayan voleybol milli takımı- 1.voleybol liginde oynayan yabancı oyuncular karması 2.maç: 19.00 A erkek voleybol milli takımı- 1.voleybol liginde oynayan yabancı oyuncular karması adres: Atatürk spor kompleksi halkapınar/ izmir |
||
|
||
| 5 Ocak tarihinde İzmir’de yapılacak Voleybol All-Star karşılaşmalarında Mor ve Ötesi Grubu bir konser verecek. Saat 16:00’da başlayıp 22:00’ye kadar sürecek organizasyonda, bayanlar ve erkeklerdeki All-Star karşılaşmalarının yanı sıra Mor ve Ötesi Grubu da voleyboldaki ilk All-Star organizasyonunu renklendirecek. Karmalar Belli Oldu Bu arada, Erkek ve Bayan A Milli Takımlarla karşılaşacak Yabancılar Karmasında yer alacak sporcular belli oldu. Erkeklerde Yabancılar Karması Inoslav Krnic (Galatasaray) Donald Suxho (Arkas) Svyatoslav Miklashevich (Malatya Belediye) Mincho Minchev (Meram Belediye) Milan Markovic (Galatasaray) Jairo Hooi (Halkbank) Jaime Viafera Mina (İstanbul B. Şehir Bld) Zbigniew Bartman (Halkbank) Diago Souza Duarte (Arkas) Tony Ching (Bozkurt Belediye) Antrenör: Fernando M. Benitez Bayanlarda Yabancılar Karması Taismary Aguero (Türk Telekom) Viktorija Brice (Dicle Üniversitesi) Maria Likthenchtein (Gaziantep) Evelina Tsvetana (Karşıyaka) Katerina Trach (Dicle Ün.) Natalya Melnikova (Karşıyaka) Makare Desilets (Türk Telekom) Pleumjit Thinkaow (Konya Ereğli) Nancy Metcalf (Eczacıbaşı) Alyona Kusch (Dicle Ün.) Petronela Biksadska (Karşıyaka) Antrenör: Giuseppe Cuccarini |
||
|
||
2.5 ay aradan sonra tekrar geliyorlar.Hiç beklemiyordum gelceklerini.Çok şaşırdım ve sevindim
|
||
|
||
anlamıyorum mor ve ötesinin adanaya neden gelmediklerini 2 sene oldu ya
|
||
|
||
| allah diyorum ya başka birşey demiyorum kaçmaz bu konser ordayım kesin.nasıl sevindim bu habere ya. | ||
|
||
allah diyorum ya başka birşey demiyorum kaçmaz bu konser ordayım kesin.nasıl sevindim bu habere ya. artık biz de sizden fotoğraf ve video bekliyoruz arkadaşlar
|
||
|
||
| bu haftaki param sırf konserlere gitti abi ya.foto çekerim ben atarım. | ||
|
||
artık sizden resim ve video bekliyoruz
|
||
|
||
oley be!çok şanslıyız!ücreti yok mu konserin?gerçi 1 saat ama olsun süper ya!ayy çok sevindim! resim,video çekeriz.
|
||
|
||
sanırım voleybol karşılaşması için bilet alacaksınız arkadaşlar. konser için ek bilete gerek yoktur
|
||
|
||
d sporda verecekler arkadaşlar kaçırmayın derim
|
||
|
||
| bilet fiyatlarını gittim ögrendim arkadaşlar maçın oynanacagı gün verilecek ve 2 ytl,2,5 ytl olarak söylediler. | ||
|
||
| bilet fiyatları da çok iyimiş.sağolun. | ||
|
||
eurovision, albüm calısması derken yakın bir zamanda gelebileceklerini düşünmüyordum.. cok iyi oldu ama bu
|
||