|
||
ya arkadaslar Allahin askina anlatin kulislere girmeye nasil basariyorsunuz, almanya konserinde kapidakilerine okadar dedim fan klübten oldugumu yinede almamislardi , üff batsin bu dünya, ne yalan söyleyim cok kiskandim yaa
|
||
|
||
| 14 marttada izmire ozze'a geliyorlar ben alışıgım kulislere dalmaya yine morların konserinden sonra heralde bizim kızlarıda alıp kulise dalıcam ama bu sefer kerem abinin penasını kesin alıcam. | ||
|
||
konserde korumalar çok asi ya hele ooze venue'de bunda girmek zor olmadı saolsunlar onlar bizi tanıyor ya girebiliyoruz kulise
|
||
|
||
5 marttada izmire ozze'Aa geliyorlar ben alışıgım kulislere dalmaya yine morların lkonserinden sonra heralde bizim kızlarıda alıp kulise dalıcam ama bu sefer kerem abinin penasını kesin alıcam. dalıcaz tabi ehehe =) Gözün doysun ismail sırada ödül ve ben varız
|
||
|
||
Herkese iyi seyirler..
|
||
|
||
Herkese iyi seyirler.. Herkese iyi seyirler.. ![]() mor ve ötesi 14 martta izmirde...
|
||
|
||
yaa yok böyle bişey ben okadar derslere dalmışım ki geldiklerinden bile haberim yok siteye yeni üye oldum ama hep takip ediyordum 5 marttakinede annem göndermiyor yok böyle bişey yaa ışın makinesini benim için acilen icat etseler iyi olcak haa ya bana güzel usturuplu bir sebeb söleyin annemi nasıl ikna edicem YARDIMMMMMMMM!!
|
||
|
||
izmire martta geliyorlarmış ordan hemen denizliye geçip bi konser verseler ne güzel olur hazır o kadar izmire gelmişler denizliyede bi uğrayıversinler
|
||
|
||
evet 5 martta
|
||
|
||
| ben gelememiştim yav ona yanıyorummm. | ||