|
||
d sporda verecekler arkadaşlar kaçırmayın derim eskiden trt verirdi ![]()
|
||
|
||
| ne güzel ya gidenlere iyi eglenceler diliyorum |
||
|
||
ne güzel ya gidenlere iyi eglenceler diliyorum aynnen katiliyorum sana
|
||
|
||
eurovision, albüm calısması derken yakın bir zamanda gelebileceklerini düşünmüyordum.. cok iyi oldu ama bu ![]() bence bu konser tamamen eurovision ürünü.. |
||
|
||
konser yarın gelmedi gitti sabırsızlıkla bekliyorum...
|
||
|
||
iyi arkadaşlar bizim yerimizede eğlenin.size bol eğlenceler diliyorum.keşke bende orada olabilseydim keşke...
|
||
|
||
konsere gidipte resim veya vidyo cekmezseniz eger iki elim yakanizda ha söyliyim simdiden..
|
||
|
||
konsere gidipte resim veya vidyo cekmezseniz eger iki elim yakanizda ha söyliyim simdiden.. aynen...
![]() |
||
|
||
konsere gidipte resim veya vidyo cekmezseniz eger iki elim yakanizda ha söyliyim simdiden.. aynen... ![]() yok canım öyle bir kötülüğü yapmazlar bize
|
||
|
||
konsere gidipte resim veya vidyo cekmezseniz eger iki elim yakanizda ha söyliyim simdiden.. aynen... ![]() yok canım öyle bir kötülüğü yapmazlar bize ![]() resim de video da çekeriz.
|
||
|
||
| ayyy çok teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruz.ne olur her saniye her dakikasını çekin. ne olurrrrr | ||
|
||
| konsere gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler.. | ||
|
||
evet eğlenmeden gelmeyin buraya..ve resim çekmeden de ..iyi eğlenceler
|
||
|
||
ayy konser bugün...ben bile heyecanlandım..ah keşke d-smartımız olsaydı diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ![]() bizim için de eğlenin sonuna kadar,bol resim video(java )bekliyoruz.getirmeyen dilimizden kurtulamaz artık..
|
||
|
||
| saatler kaldı konsereee =/ ölücem heyecandannn =) elimizden geldiğine çekmeye çalışacağız resim-video bakalım hadi hayırlısı =) | ||