|
||
| Ah ah gidecek arkadaşları kıskandım şimdi valla ne yalan söyliyim keşke benim oturduğum şehrede gelselerde 1 saniye bile durmasam. | ||
|
||
Ah ah gidecek arkadaşları kıskandım şimdi valla ne yalan söyliyim keşke benim oturduğum şehrede gelselerde 1 saniye bile durmasam. bizim şehre dünya tersine dönse gelmezler onun için fotolardan teselli olcam ![]() benim yerime de çok sıkı eğlenin izmirliler
|
||
|
||
| arkadaşlar harikaydı konser şimdi geldim konserden sabah atmaya çalışcam fotoları muazzam bir konserdi kulisede girdim fotolar falan harikaydı ya. | ||
|
||
arkadaşlar harikaydı konser şimdi geldim konserden sabah atmaya çalışcam fotoları muazzam bir konserdi kulisede girdim fotolar falan harikaydı ya. süpersin ismail yaa..sabah artık bakacaz fotolara..hadi dinlen sen..yol yorgunu
|
||
|
||
yarın fotoğrafları bekliyoruz ismail
|
||
|
||
| ben yatmaya gidiyorum yarın sizlerle paylaşacagım bişr sürü konu var arkladaşlar yeni albüm eurovision şarkıları ve daha birsürü şey hepsini konuştuk. | ||
|
||
şimdi iyice merak ettim yarın lütfen hemen yaz. fotoğraflarıda atarsan süper olur
|
||
|
||
ya çatlatma bari şimdiden ya..ismail git yat..hadi iyi uykular sana ..
|
||
|
||
| fotolar o kadar net olmasada idare eder uzak aldım bayagı sonradan yakın çekimler falan. | ||
|
||
fotolar o kadar net olmasada idare eder uzak aldım bayagı sonradan yakın çekimler falan. tamam teşekürler bakliyoruz fotoğrafları
|
||
|
||
mükemmellldiiii..mükemmelllll...konser ayrı bi harika, kulis daha ayrı bi harikaydııııııııı...hala titriyorum yaa..foto çekildik, imza aldık, sohbet ettik..elimden geleni ardıma koymadım yaniii kerem öz. in meyve suyu kutusu elimde şu an xD xD ismail in de dediği gibi eurovision ve albüm hakkında bilgiler edindik =) o kadar çok şey var kiiiii =) her özellikleriyle mükemmeller..mvö fanı olduğumuz için kendimizle gurur duymalıyız bence =) En önemlisi insan gibi insanlarr =) Bitiyorumm müziklerine dee kendilerine dee ..! <3 =)yarın daha ayrıntılı anlatırızzz sanırım şu an şokta olduğumdan ve uykudan dolayı anlatamıyorum kusura bakmayın
|
||
|
||
tamam panik yok..rahat olun ya arkadaşlar ..birde ben şoklansamda hiç uyanmasam ya aaaah ahh yarın iyice anlatın şöyle enine boyuna konseri tamam mı...fotoları bekleriz sizlerden
|
||
|
||
tamam panik yok..rahat olun ya arkadaşlar ..birde ben şoklansamda hiç uyanmasam ya aaaah ahh yarın iyice anlatın şöyle enine boyuna konseri tamam mı...fotoları bekleriz sizlerden ![]() ooff mümkün değil hala titriyorum yaa gerçi öyle canayakınlar ki onların yanında pek heyecan yapmadık =) inş darısı senin başınaa ^^ tmmdır yarın ayrıntılı bi şekilde burdayızzz =) fotoların çoğu gizemle ismailde aslında ama ben de olanları da koyarım buraya =)
|
||
|
||
çok meraklandırdınız şimdi kulis de neler konuştunuz yarın tek tek anlatın
|
||
|
||
| bende çok meraklandım şimdi okuyunca. çok güzelmiş ya, bekliyoruz tüm ayrıntıları ismail ve melis (: | ||