|
||
evet konser tek kelimeyle harikaydı!!!bir kez daha anladım onları neden dinlediğimi.harika insanlar!16 tane şarkı falan söylediler.tribünlerde olduğum için fotoğraflar pek net olmadı.ya söylenecek kelime bulamıyorum.olağanüstüydü!!!
|
||
|
||
şarkıları yazmayı unutmuşum.açılışı sevda çiçeği ile yaptılar.re,ayıp olmaz mı,beyaz,şirket,uyan,son deneme,daha mutlu olamam,aşk içinde,cambaz,bir derdim var,küçük sevgilim,serseri,kış geliyor,yaz yaz yaz,az çok. sanırım bu kadardı.harikaydı...
|
||
|
||
| evet şarkılar bunlardı o kadar bagırdım kördügümü çalsınlar diye. | ||
|
||
| anlatın biraz lütfen kuliste felan neler konuştunuz ? eurovision hakkında neler konuştunuz ? | ||
|
||
| arkadaşlar eurovision şarkıları kerem özyegenin agzından şöyle çıktı bu şarkılara doyacaksınız dedi aynen öyle. | ||
|
||
arkadaşlar eurovision şarkıları kerem özyegenin agzından şöyle çıktı bu şarkılara doyacaksınız dedi aynen öyle. şarkıların süper olacağından eminizde
|
||
|
||
inşallah öyledir doyarız..ama ben başka zamanda başka yerde doymak isterdim ...ya fotolar ne oldu yaa
|
||
|
||
eurovision hakkında bi de kerem abimiz " o yarışmanın nasıl bir hal aldığını biliyoruz zaten " falan dedi =) katılma amaçlarını biliyoruz zaten
|
||
|
||
melis sağol valla konuştuklarınızla bizi rahatlattığın için ahh ahh keşke mersine de gelselerdi yaaaa..antalyaya geldiler de gidemedim..moralim bozuluyor böyle ya ![]() resimleri en kısa zamanda bekliyoruz... ![]() |
||
|
||
rica ederim ^^ valla ne kadar ciddiydi bilmiyorum ama harun abi giderken " görüşürüz..belki de seneye artık " dedi ahh yaktın bizi eurovision ama umarım gelirler oraya da ![]() fotoları en yakın zamanda ayarlarız inş =) çoğu gizemde ama bilginize
|
||
|
||
| oyy oyyy öyle dedi ha...ben bi' camdan atlayıp geleyim.. valla yaktı bizi bu eurovision...gelsinleeer gelsinleer... aaa nerdesin gizeeem getir fotoğrafları
|
||
|
||
valla şakadır umarım canım yaa ya da belki sadece izmir için öyle demiştir ![]() hehe gelir belki akşama doğruuuuu ^^ |
||
|
||
| Konser vasat gecti arkadaşlar,bunda mor ve ötesi nin suçu yok organizasyon elverişli değildi ,seyirciler trbünden oturarak izlemek durumunda kaldı bu da enerji iletişmini köreltti,konser de Beyaz ı çaldılar şaşırdık dogrusu özlem gidermek adına iyiydi diyelim
|
||
|
||
Konser vasat gecti arkadaşlar,bunda mor ve ötesi nin suçu yok organizasyon elverişli değildi ,seyirciler trbünden oturarak izlemek durumunda kaldı bu da enerji iletişmini köreltti,konser de Beyaz ı çaldılar şaşırdık dogrusu özlem gidermek adına iyiydi diyelim ![]() ya vasat derken seyirci adına diyelim işte =) gerçi bizim taraf pek durgun değildi ama seyirci açısından cidden kötü oldu yani =( yoksa performansları cidden çok iyiydi.. |
||
|
||
| ben bugüne kadar bissürü konsere gittim hiç birinde kulise girmedim ya bana da bi anlatın nasıl giriyosunuz. ben de girsem artık, kaç sene oldu tanışamadım:D bence harikaydı konser ama sahne önunde sadece voleybolcu kızlar vardı, böyle garip bi düzen görmedim yani adamlar boş sahaya şarkı söylediler.. ben sahnenin sağında merdivenlerin başnda en önde delirdim kendi çapımda, kulise girerlerken koştum bagırdım pena istedim ama keremin attıgını küçük bi çocuk kaptı. sinir oldum harun da el salladı neyse(: güzeldi.. bende de güzel fotograflar var atarım bi kaç güne.. eski konserlerden de videolar var atmayı becerebilirsem onları da paylaşmak isterimm. görüşmek üzeree:)
|
||