|
||
evet seyirci bakımından pek verimli değildi.sahnenin önüne bizler inseydik çok daha güzel olurdu.sesimizi zor duyurduk onlara.voleybolcular şanslıydı.onlar sahnenin önünde izlediler.halay çektiler bir de.tribünler konser için uygun değildi tabii.zıplarken düşme tehlikesi de vardı. her şey bir yana mor ve ötesi muhteşemdi yine...
|
||
|
||
konseeerr seyirci açısından pek iyi olmasada konser sonu kulis muhteşemdiiii!!! kerem özyeğenin bizi hatırlaması daha güzel bir olay neyseee... gerçi benden önce melisle kaygusuzz yazmış bana anlatılcak pekte birşey kalmamışş..dünkü yoldaşlarımm benimm onlarr sahada ki voleybolcuları yolcaktımm yaa çok sinirlendimmm birşey bilseler... olsunn kerem abiminn verdiği pena yeterr...ufff anlatmakla olmuorr yaa !!! o kadar konserine gittim ve 2.kulise girişim ama hala büyük bir heyecan varr... diyorum ya anlatılmkla bitmezz muhteşemm insanlar !!!!
|
||
|
||
arkadaşlar fotoğrafları ne zaman koyacaksınız bekliyoruz
|
||
|
||
benim çektiklerim çok berbat ya.koymaya değmez.kusura bakmayın. diğer arkadaşlardan bekliyoruz.
|
||
|
||
| http://www.voleybolmagazin.com/v2/index.php?option=com_content&task=view&id=3329&Itemid=1 bu adreste fotoğraflar var.bunlar çok güzel.
|
||
|
||
Evet bu resimler güzelmiş ah keşke bende dün orda olabilseydim ah ah!
|
||
|
||
| resimler çok güzel ve hepsi karizma çıkmış da harun biraz köylü gençlere benzemiş.saçlarını yandan taramış ya o bakımdan...belkide konsere gelemediğim için kıskançlıktan bir açık bulmaya çalışıyorum.neyse siz beni takmayın. | ||
|
||
| teşekkürler resimler için.. | ||
|
||
sonuncusu fena değil..sağol ismail
|
||
|
||
Burak Güven de imaj değişikliği var. Ama böyle de süper olmuş!
|
||
|
||
| burak abi çok yakışıklıydı o gece bizlere dogru bayagı göz kırptı. | ||
|
||
fotoğraflar için çok sağolun
|
||
|
||
| resimler için teşekkürler | ||
|
||
hemen anlatayım seyirci yetersiz geldi bana ama mor ve ötesi'nin performansı çok güzeldi. 16 şarkı söylediler : sevda çiçeği, şirket, aşk içinde, beyaz, serseri, uyan, ayıp olmaz mı, bir derdim var, re, kış geliyor, küçük sevgilim, son deneme, yaz yaz, az çok, cambaz(D.M.O) ve daha mutlu olamam..Kördüğüm diye o kadar bağırmıştım ama çalmadılar. Çaldıkları şarkıların listesine baktım Kördüğüm'de yazıyordu fakat onun yerine daha mutlu olamam'ı çalmışlar. konserden sonra sanat yönetmenleri Ali soner'i tanıdığımız için konuştuk bizi kulise alma konusunda o ara bana konserde çalınan şarkıların listesini verdi ve keremin bagetini kaptım Ali Soner götürdü bizi kulise saolsun ilk önce Harun abi çıktı kulisten Harun abi'nin 10 konser sonunda beni hatırlaması güzeldi ve bana eski dostum demesi muhteşemdi Kerem ö. , Harun ve Burak abi ile fotoğraf çekildik, imza aldım, Kerem k., çıkmadı kulisten sonra annemde aradan Burak'ın numarasını aldı Kerem ö.'i konserden yaklaşık 5 saat önce aramıştım uyuyormuş uyandırmışım onu söyledi Burak'ın yazlar geçiyor beraber, kışlar geçiyor beraber demeside çok güzeldi Bir de eurovision, albümü geciktirecekmiş. Aşırı yoğun geçmiyormuş günleri. Ali Soner öyle dedi gerçekten gittiğim en güzel 2. mor ve ötesi konseriydi
|
||