|
||
bende olan fotoğraflarda hep ben melis ve ismail olduğu için pek ilginizi çekçeğini sanmıyorum o yüzden koymuyorum konerde de fotoğraf çekmedim zatenn ...
|
||
|
||
Allahim banada birgün böyle bir mvö konserine gitmeyi nasip eyle yarabbim.. kiskandim ya gercekten.. bende istiyorum bir kerecik olsun konsere gidiyim..
|
||
|
||
ahh ben de ben de bi' gelseler buraya... ![]() oy oy konser...kulis...okumayacağım bir daha konser kritiklerinde yazanları yaa moralim bozuluyor...
|
||
|
||
alın size kulisten fotolar ben yani ismail,melis,begüm,gizem,ödül kulisten.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
ismailll harikasın yaaaaa...çok güzel fotoğraflar çok sağol ![]() heyecan yaptım panik yaptım ![]() daha çok fotoğraflar bekliyoruz(bknz:insan elindekilerle yetinmeyen,hep daha fazlasını isteyen bir varlıktır)
|
||
|
||
fotoğraflar çok güzelmiş.benimkilerden bin kat daha iyi. sağolun.
|
||
|
||
koymayın daha resim falan oturup ağlıycam şimdi...hatta ağlıyorum bile
|
||
|
||
| sizler için attık arkadaşlar. | ||
|
||
hep birlikte çekilen foroğrafta fotoğrafı harun'a mı çektirdiniz
|
||
|
||
hep birlikte çekilen foroğrafta fotoğrafı harun'a mı çektirdiniz yok harun abi ilk o gelmişti sonra konuştuk falan o içeri gitti hatırladıgıma göre eski fanlardan birisiydi serhan adında bizden büyüktü tabi.
![]() |
||
|
||
fotoğraflar için sağolun çok çok (: ne güzel geçmiş konser yahu, canım çekti çok feci.. istanbul konseri istiyorum
|
||
|
||
fotograflar icin cok tesekkürler ama daha fazla koymayin yaa.. siz fotograf koydukca deniz, zehra, ben,.. kiskancliktan catlamak üzere oluyoruz.. cinnet geciricez artik.. koymayin lütfen..
|
||
|
||
amaaa amaaaa ben siz istedinizz diye koydummm :pşaka bi yana tamam tamam koymayız siz isteyin aman istemeyin
|
||