|
||
arkadaşlar çok hoş fotolar çekmişsiniz sağolun..daha varsa alabiliriz hatta
|
||
|
||
| rica ederiz =) ama iki arada bi derede kaldım ben ya
|
||
|
||
sen bana bakma ya.. koy sen resimleri.. ben bakmam olur biter..
|
||
|
||
ya ben en çok begümü kıskandım ya ne güzel hepsinin numarası bile varmış ...ne güzel biz 2 senedir konserlerine hasretiz |
||
|
||
siz devam edin ben intihar edip geliyorum ![]() numara mı?? gıcıklığına mı yapıyorsunuz yaa ![]() resimler çok güzel.. rumeysacım zehracım batsın bu dünya
|
||
|
||
Aman Allah'ım bunalım moduna girdik bakıyorum xD evet Begüm cidden çok ballı yani =)
|
||
|
||
saoLun arkadaşlar darısı sizin başınıza
|
||
|
||
begüm sana bi soru sormam lazım sen 20haziranda istanbul konserinde de mi vardın yanlış hatırlamıyorsam istanbul dışından gelen bi kız varı annesi ile onlarda da burak abinin numarası vardı biz fanca orada kulise girmeyi beklerken siz bizden önce girmiştiniz biraz gıcık olmuştuk ![]() he bir de bu adamlar galiba bir tek istanbuldakilere ya da bizim tayfaya ya da en mantıklısı bana uyuzluk yapıyorlar keröz bana yine mi sen diyor ya harun da gıcık davranıyor bazen bize(bana) kerem kabadayı'yı da kulisten çıkarmak o kadar zor ki..
|
||
|
||
evet istanbul konserinde de vardım.O gün Kerem ö.'yü arayıp o bizi içeri aldırtmıştı
|
||
|
||
keröz müydü o ben burak diye hatırlıyordum bayağı dinlemiştik o gün sizi biraz gıcık olmuştuk
|
||
|
||
aşk olsun
|
||
|
||
anneyle gelmenin farkı o da sülaleden büyük olanları toplayıp gidersek o kadar şanslı olabilirizz
|
||
|
||
ben arkadaşlarımlada gittiğimde bu kadar şanslı oluyordum fark etmiyor annemle gitmek
|
||
|
||
| arkadaşlar bu arada arkadaşlar çektiğiniz görüntüler var mı bu konsere ait? | ||
|
||
Fotoğraflar çok samimi ya çok kıskandım doğrusu biz daha bir konserlerine gidememişken sizde numaralar felan gerçekten çok şanslısınız
|
||