|
||
şaşırmadım açıkçası bu sonu kaçınızlmazdı hakeden kazanır
|
||
|
||
süperrrrrrrrrr bir haberr tesekkur ederızzzzzz iyi ki varsınız....sizi seviyoruzzzzzzzz!!!!
|
||
|
||
| Gerçekten çok güzel bir haber.Tebrikler MOR ve VE ÖTESİ! | ||
|
||
hiç şaşırmadan haydi mor ve ötesi ileri!!! eurovısıonda devamını diliyoruz tabi
|
||
|
||
cok sevindim bu habere, insallah basarilari hep böyle devam eder, bundan tabiki eminim^^, bu ara bu güzel haberi mail ile haber verenler icin cok tesekürler
|
||
|
||
| tebikler mor ve ötesine tebrikler mor ve ötesi fan | ||
|
||
en ıyı grup oldugu zaten bellıydı ama bende pek onaylamıyorum eurovısıona katılmalarını
|
||
|
||
| bu çok güzel bi haber tebrikler MOR VE ÖTESİ tebrikler OY GÖNDERENLER ve KALPLERİNDE MOR VE ÖTESİNİ TAŞIYANLARA TEŞŞEKKÜRLER zaten başka bi sonuç beklenilemez ve eurovısıonda da aynı başarıyı elde edeceğimizi biliyorum[/color][/glow] | ||
|
||
| İşte bu. | ||
|
||
valla ne yalan söyliyeyim ben üye olmadigim icin siteye, üye olmaya üsendigim icinde oy atmadim.. kusura bakmayin.. oy atip morlarimizi birinci edenlere cok tesekkürler..
|
||
|
||
| işte bu ya:D bravo valla tebrikler |
||
|
||
slm arkadaşlar...daha önce pek fırsatım olmuyodu ama mvö takiben peşlerindeyim diyebilirim ve euro vizyon içinde acaba başka ülke adına oy gönderebiliyormuyuz !!!umarın insallah sarkı bir derdim var veya büyük düşlerdeki gibi haykırışı yüksek olan bi şarkı şeçerler....işte ozman mvösinin türkiye 1.ci olmasını bırak dünya konuşacak bu grubu...eger öle olursa ben geleyim aklınıza ozman nasıl takip ettigimi anlarsınız...kalp ruh ve kanımda bende burdan harun bagırırken bagırcam ee bizimde katkımız olsun...neyse kucak kucak başarılar.... |
||
|
||
tabi canim sasirmadim ben bu sonuca hak eden hak ettigi yerde
|
||
|
||
| şaşaıtıcı olmayan bir sonuç mor ve ötesini tebrik ederim |
||
|
||