mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Spor

Konu: Size göre dünyanın en asil ve en heyecan verici sporu aşağıdakilerden hangisidir

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7

animafan 19.01.2008 20:36:02
asil olup olmadığı tartışılır ama kesinlikle futbol.

uyanınartık 19.01.2008 22:46:48
basketbol

miralay 20.01.2008 09:42:58
formula ve moto gp yarışların en asilleri

hermione_emma 28.01.2008 11:30:19
formula 1,tenis ve golf..

lel92 28.01.2008 11:33:00
futbol tabikide  Cool

ahmet347 28.01.2008 11:34:21
bence basketbol estetik ve eglence olarak mükemmel.

immortal_deniz 30.01.2008 01:12:18
tartışmasız futbol Cheesy
ardından f1 ve voleybol

merve_mor 30.01.2008 01:27:21
bide tenis var yaa.nasıl unutmuşum  Shocked

futbol diyenler sizi anlamıyorum kusura bakmayın...eğlenceli bir spor ama asil değil... Undecided
bence futbol oynarken futbolcular asil olmuyorlar yani nasıl desem küfürler kavgalar bağrış çağrış birbirlerine özellikle kasıtlı vurmaları...ne kadar asil olabilir ki?
tabi ki düzgün oynayanlar da vardır haklarını yemeyelim ama bugüne kadar hiçbir maçı insanların birbirlerini yemeden geçirdiğini hatırlamıyorum...varsa söyleyin izleyelim..yanlış anlamayın futbola çamur atmıyorum..bende futbolu severim..ama asil değil..
 Wink

immortal_deniz 30.01.2008 01:35:49
mervecim premier ligi izleyip de futbol asil değil demek sıkıyor biraz ya..bir chelsea-liverpool maçında bile hem oyun hem oyuncular hem de taraftarlar öyle asiller ki...heyecanı zaten tartışmaya açık bile değil Cheesy
haa bizde fair play ruhu yoktur pek orası doğru.hatta ben de bu konuda en kötü örneklerdenim fakat futbol asil bir spordur kardeşim Cheesy

merve_mor 30.01.2008 01:41:59
mervecim premier ligi izleyip de futbol asil değil demek sıkıyor biraz ya..bir chelsea-liverpool maçında bile hem oyun hem oyuncular hem de taraftarlar öyle asiller ki...heyecanı zaten tartışmaya açık bile değil Cheesy
haa bizde fair play ruhu yoktur pek orası doğru.hatta ben de bu konuda en kötü örneklerdenim fakat futbol asil bir spordur kardeşim Cheesy
izliyorum canım merak etme ve en iyilerinde bile var o kötü davranışlar..o yüzden asil olmadığını düşünüyorum..ama bu asil olma anlayışına da bağlı benim asillik anlayışım saygısan ibarettir..ve futbolda bence saygı yok..saygılı olanlar yok mu? elbetteki var..ama kurunun yanında yaşta yanar.. Wink

immortal_deniz 30.01.2008 01:50:47
yaa öyle deme merve sen hiç dünya kupası finalinde zidane'ın attığı kadar asil bir kafa gördün mü? Cheesy Cheesy neresi asil değil şimdi bu oyunun kafa atması bile asil ya..hele böyle taraftarlar sahaya taş,pet şişe filan atıyor ya hastası oluyorum çok asil Cheesy
nasıl saygı yok ya?şimdi mesela mourinho drogbayı oyundan çıkardı en iyi performans gösterdiği sırada diyelim.drogba da buna sinirlensin.ne yapar drogba??gider yedek kulübesini tekmeler içinden küfreder.oysa gidip mourinhoya bir yumruk da indirebilirdi ama indirmiyor neden?çünkü saygılı herifler..çünkü futbol saygılı ve asil bir spor Cheesy

aha karşılaştırma yapayım tenis mi asil?Sharapova diye bir şahıs var anam topa vururken öyle bir bağırıyor ki birkaç saniye işitme yeteneğimi kaybediyorum.hani nerede kulağa saygı? Cheesy Cheesy geç bu işleri ya

neyse işin şakasını geçeyim ben objektif bir insan olamadığımdan dolayı futbol derim en asil ve heyecan verici olarak fakat en asil tenistir bence Cheesy

merve_mor 30.01.2008 02:06:31
yaa öyle deme merve sen hiç dünya kupası finalinde zidane'ın attığı kadar asil bir kafa gördün mü? Cheesy Cheesy neresi asil değil şimdi bu oyunun kafa atması bile asil ya..hele böyle taraftarlar sahaya taş,pet şişe filan atıyor ya hastası oluyorum çok asil Cheesy
nasıl saygı yok ya?şimdi mesela mourinho drogbayı oyundan çıkardı en iyi performans gösterdiği sırada diyelim.drogba da buna sinirlensin.ne yapar drogba??gider yedek kulübesini tekmeler içinden küfreder.oysa gidip mourinhoya bir yumruk da indirebilirdi ama indirmiyor neden?çünkü saygılı herifler..çünkü futbol saygılı ve asil bir spor Cheesy

aha karşılaştırma yapayım tenis mi asil?Sharapova diye bir şahıs var anam topa vururken öyle bir bağırıyor ki birkaç saniye işitme yeteneğimi kaybediyorum.hani nerede kulağa saygı? Cheesy Cheesy geç bu işleri ya

neyse işin şakasını geçeyim ben objektif bir insan olamadığımdan dolayı futbol derim en asil ve heyecan verici olarak fakat en asil tenistir bence Cheesy

ya futbolda da vardır canım asillik ama teniz kadar değil bence.yani 20 kişinin bi topun etrafında deli divane olmasında ve o kaleye atmayı arzulamasında vardır bi asillik  Grin Grin ben göremiyorumdur kesin  Grin Grin Grin
kulağına kulaklığını takıp müzik dinlersin sharapovayı duymazsın denizcim  Grin ah keske bi macına gidebilsemde sesinden sağır olsam be.hastayım kadına  Grin
acayip asil..tpoa vuruşu..vurduktan sonraki hareketleri..öff..tutmayın beni be  Grin Grin

gülden 30.01.2008 12:23:12
tenis  Wink

meleğim 30.01.2008 12:36:38
 formula1
 tenis
 yüzme

meleğim 30.01.2008 12:37:45
 futbol asil mi  enteresan Shocked

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7