|
||
formula ve moto gp yarışların en asilleri kesinlikle! Formula 1 ve Go-Kart ( Karting ) |
||
|
||
bence futbol diğer spor dallarından daha geniş kitleye, ve beğeniye sahip
|
||
|
||
Futbol tabiki
|
||
|
||
| bence dünyanın en asil sporu hentbol ve formula 1 en heycan verici ise futbol |
||
|
||
| eski bir yüzücü olarak yüzme! |
||
|
||
sporun asili olmaz bence ama en heyecan verici snowboard ve paraşüt ,(futbolu oynamak çok heyecanlı ...izlemek bazen heyecanlı genelde sıkıcı bence tabi f1 den nefret ederim
|
||
|
||
asil değil de heyecan verici... özellikle de karşı takım bizim kalenin yanındaysa
|
||
|
||
| Atletizm Formula Golf |
||
|
||
Çok sevdiğimden heralde Badmintonu çok heyecan verici buluyorum
|
||
|
||
tabi asil ya futbol, basketbol ve voleybol gerçekten en heyecan verici sporlar ve çok eğlenceliler ama asalet denilince akla onlar gelmiyor. hele futbolun asaletine hayranım ![]() "hööölllöllööllöö ölllöölhlöölhlööööööö! oooooo cim booom boooooooom!"
|
||
|
||
| FUTBOLLLL | ||
|
||
| tabiki futbol | ||
|
||
| bence futbol,voleybol ve formula 1 | ||
|
||
| Kesinlikle basketboldur.. Aklıma 2006 dünya şampiyonası geliyor ve son saniyeye kadar 12 dev adamı izlerken heyecanlanıp neredeyse bayılacağım anları düşünüyorum Çünkü son saniyeye kadar hiçbirşey belli olmuyor.Ben bunu özellikle Türk Milli Basketbol Takımı ve Efes Pilsen maçlarında gördüm.İnsan heyecandan bayılacak gibi oluyor.Asaletine gelince de o basketbolcuların sahaya havalı havalı yürüyüşü,smaçlar,alley-ooplar hepsi tam bir asillik ve asalet örneğidir. Bu nedenle basketbol benim için dünyanın en güzel sporudur.Kavga yok dövüş yok fanatizm yok.. |
||
|
||
| asillik konusu tartışılabilir belki ama bence en heyecan verici sporlar formula 1,futbol ve basketbol... | ||