|
||
morların gazetedeki haberlerini sizlere aktarmak istedim.
|
||
|
||
digerleri... . .
|
||
|
||
. .
|
||
|
||
| valla morların birbirlerine düştügügü söyleniyor ben inanmam bu habere bazılarıda halen mor ve ötesinin o yarışmaya katılmasına inanamıyo şarkının türkçe olmasına sevinen bir hayli otoriter var. | ||
|
||
kavga ettiklerine hatta bunun aralarında tartışması olduğuna bile inanmıyorum ben ..bunlar yine iyi haberler daha neler yazcaklar kimbilir şimdiden hazırlıklı olalım
|
||
|
||
morlar birbirine mi düşmüş? ![]() magazinciler yanlış kayaya tosladılar. hepsi grubundan değil MOR VE ÖTESİ'nden bahsediyoruz!... ama gelde anlat anlatabilirsen... |
||
|
||
saol haber verdgin için
|
||
|
||
| aaaaaa yeni duydum boyle bbirdeyin olması imkansızz ama kaygusuz haberin guzel olmus eline saglık... | ||
|
||
| merveciğim aynen katılıyorum... Tamamen saçmalamışlar..Zaten böyle kavga boyutunda bir tartışma olsa katılmazlardı yarışmaya..Ki ben magazincilerin bahsettiği türden bir tartışma olduğuna da inanmıyorum.. Biz bile bıktık böyle haberlerden..Kim bilir onlar??.. |
||
|
||
| morların birbirleriyle böyle kapışmak kavga etmek çok saçma geliyo zaten.ama basınımız malesef böyle. | ||
|
||
saçmalık başka birşey değil. magazinciler uzun zamandır hülya avşar'ı gülben ergen'i göremediler galiba kafayı yediler.iyice tırlatmamak için magazinle alakasız insanları magazin saçmalığının içine soktular.tebrik ediyorum yani.ne sinir bozucular ya
|
||
|
||
yalan atacaklarsa bari usturuplu yalan atsınlar.ne bu ya?bizi güldürmek için uğraşıyorlar valla. mor ve ötesi'nden bahsediyoruz.bunlar kimden bahsettiklerinin farkında değiller.
|
||
|
||
saçmalıkdan başka bişey değil ama kıskandıkları içinde açıkça söliyemiyolar
|
||
|
||
aaa Vakit Ve Zaman Gazetesi nin haberleri yok mu? Tabi onlar Fetullah ve AKP den zaman ayıramadıkları için yazamazlar, ve Mor ve Ötesi Grubunda da Satanist derler! Çünkü o gazeteler gerikafalı gazeteleridir. Ben Cumhuriyet'in arka sayfasında çok büyük bir bölüm yarıldığını görmiştüm. Ama yine de resimler için çok teşekkürler...
|
||
|
||
| Bırakın bunları yaa...inanmak zaten güç...MorveÖtesi dimdik ayakta! | ||