|
||
''Eurovision’daki gay lobisi Harun’u severse Mor ve Ötesi’nin şansı artar.'' ne kadar igrenc bir baslik bu ne demek ya kendiyle karıştırdı herhalde ....... kim yazdiysa ... ![]() Cengiz Semercioğlu ................ |
||
|
||
| eurovision'u sürekli izleyip oy atan kesim olduklarından dolayı normal bir cümle olmuş bence, başka şeyler aramaya ve büyütmeye gerek yok esasen. | ||
|
||
''Eurovision’daki gay lobisi Harun’u severse Mor ve Ötesi’nin şansı artar.'' bu ne demek ya kendiyle karıştırdı herhalde .......HAŞA !!! bunlar artık ne söyleyeceklerini şaşardı...
|
||
|
||
| Arkadaşlar Cengiz Semercioğlu'nun yazısının tamamını okursanız görürsünüz.. Orda eleştirmiyor hatta övmüş bile.. |
||
|
||
| "Eurovision’daki gay lobisi Harun’u severse Mor ve Ötesi’nin şansı artar.'' İnanmıyorum, bunlar gerçekten ne söylediklerini bilmiyorlar herhalde..ne demek bu böyle ya.. |
||
|
||
bizim gibi insanların karşısına geçipte dayılınanlara gereken cevabı 24 mayıs gecesi vereceğiz...
|
||
|
||
| Arkadaşlar siz yanlış anlamışsınız.Cengiz Semercioğlu orada Haruna gay falan dememiş. eurovision'u sürekli izleyip oy atan kesim olduklarından dolayı normal bir cümle olmuş bence, başka şeyler aramaya ve büyütmeye gerek yok esasen. Aynen bundan bahsediyor.Harun solist olduğu için daha çok dikkat çekecek daha önde olacak bir de o bakımdan demiş.
|
||
|
||
Arkadaşlar siz yanlış anlamışsınız.Cengiz Semercioğlu orada Haruna gay falan dememiş. eurovision'u sürekli izleyip oy atan kesim olduklarından dolayı normal bir cümle olmuş bence, başka şeyler aramaya ve büyütmeye gerek yok esasen. Aynen bundan bahsediyor.Harun solist olduğu için daha çok dikkat çekecek daha önde olacak bir de o bakımdan demiş.iyi bir şeyler demeye çalışmış olsa bile ben de beğenmedim bu cümleyi... |
||
|
||
| Bence de ne söylicekse adam gibi doğru düzgün söylesin niye gay falan sokuyor araya. | ||
|
||
| arkadaşlar olayı büyüttünüz. yani yazarı falan korumuyorum ama adamın dediği eurovision'u her daim izleyen ve oy veren en büyük kesim gay'lerdir. eurovision ile içli dışlı olan çoğu kişi bilir zaten bunu, onların oylarını alırsak iyi bir dereceyle döneriz denmiş. kısa ve öz. | ||
|
||
| aman oy versinler de kim veriyorsa versin. ben olayı büyütmek için yorum yapmamıştım... |
||
|
||
| 43 ülkenin video kliplerini içeren tanıtım programı 18 Mayıs 2008 günü saat 22.35'te TRT-1 ekranlarında yayınlanacak. |
||
|
||
| Sırbistan'nın başkenti Belgrad'da düzenlenen 537üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi Deli adlı parçayla temsil eden Mor ve Ötesi grubu otellerinde yoğun prova çalışmalarını sürdürürken, Eurovision programı da yoğun bir şekilde devam ediyor. Mor ve Ötesi için öngörülen balon turunda, basın mensupları da balondan çekim yapabilecek. Belgrad'ın yaklaşık bin metre üzerinde 2 saatlik bir tur sırasında sürpriz de bekleniliyor. 16 mayısta Eurovision Şarkı yarışmasının yapılacağı Belgrad Arena Spor Salonunda öngörülen 2'nci provadan sonra Mor ve Ötesi üyeleri ve Türk delegasyonu, Eurovision partisine katılacak. 18 mayısta, Türk delegasyonu dahil 43 ülkenin 53'üncü Eurovision Şarkı Yarışmasına katılan şarkıcılar, Belgrad'daki Beyaz Saray'da Sırbistan Prensi Aleksander ve Prensesi Katerina tarafından kabul edilecek. Daha sonra Eurovision'un hoş geldin partisine katılacak sanatçılar ve delegasyon üyeleri promosyon çalışmalarını burada da sürdürebilecek. 19 mayısta Türk delegasyonu, Sava nehrindeki Belgrad'ın en ünlü yüzer diskosu Otard'da 500'ün üzerinde davetlinin katılacağı bir parti verecek. Partiye, 43 ülkenin delegasyonları ve fan kulüplerinin katılması bekleniliyor. haber cnntürk'ten alınmıştır. 22 mayısta Mor ve Ötesi, ikici yarı finalde finale yükselmek için 3'üncü sırada sahneye çıkarak Deli adlı parçasıyla Türkiye'yi temsil edecek. İkinci yarı finalde 19 ülkenin yarışmasından sonra, hemen cep telefonlarından oylamaya geçilecek. Bu yarışma, hem TRT 1 ve TRT-İnt'ten naklen yayınlanacak. Finalin Avrupa, Güney Amerika, Afrika, Japonya, Avustralya ve ABD'de yaklaşık 650 milyon kişi tarafından izlenmesi bekleniliyor. Belgrad'da resepsiyon Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Ahmet Süha Umar, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi "Deli" adlı parçasıyla temsil edecek Mor ve Ötesi grubunun ve şarkının tanıtımı için resepsiyon verdi. Belgrad'daki bir otelde düzenlenen resepsiyona, aralarında Belgrad'da yaşayan Türkler, diğer ülkelerin diplomatik temsilcileri ve Sırbistan Milli Futbol Takımı oyuncularının da bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. |
||
|
||
| Eurovision'dan önce son parti! 24 Mayıs'ta Belgrad'da final gecesi yapılacak olan Eurovision'un son partisi 23 Mayıs Cuma günü Beyoğlu'nda düzenlenecek.. Belgrad'da 20-24 Mayıs'ta düzenlenecek 53. Eurovision Şarkı Yarışması öncesi Ülkemizi Eurovision'da temsil edecek olan Mor ve Ötesi'nin 'Deli' adlı şarkısının da çalınacağı gecede Abba'dan Celine Dion'a, Baccara'dan Johny Logan'a Eurovision'un hitleri ile keyifli bir gece yaşanacak. Sürpriz isimlerin katılımının beklendiği parti saat 22.00'de başlayacak ve sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek. |
||
|
||
| bir de biraz önce gece görüşünde bir şeye rastladım. tuna nehri miydi neydi hatırlayamadım tam olarak. orada 19 mayıs'ta eurovision günü yapılacakmış galiba. hatırlayamadım şimdi. böyle türk parçaları filan çalınacakmış,türk kültürü tanıtılacakmış. yanlışım varsa düzeltin,eksiğim varsa ekleyin. | ||