mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Eurovision 2008

Konu: mor ve ötesi'nin eurovision hakkında çıkan gazete başlıkları.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 12 13

Ecm.. 17.05.2008 07:44:46

Tanıtımda Ruslana sürprizi

Mor ve Ötesi grubu "Deli"nin tanıtımı için önceki gün Belgrad'da bir resepsiyon verildi.
Eurovision'da ülkemizi temsil edecek Mor ve Ötesi grubu ile şarkıları "Deli"nin tanıtımı için önceki gün Belgrad'da bir resepsiyon verildi. Resepsiyonun sürpriz konuğu ise yarışmanın 2004 birincisi Ruslana oldu.
Büyükelçi resepsiyon verdi
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki 53. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Mor ve Ötesi grubu, provalara başladı. Belgrad Büyükelçisi Ahmet Süha Umar da önceki gün hem grubun hem de Eurovision şarkıları "Deli"nin tanıtımı için bir resepsiyon verdi. Resepsiyona Belgrad'da yaşayan Türkler, diğer ülkelerin diplomatik temsilcileri ve Sırbistan Milli Futbol Takımı oyuncularının da bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.
Destek olmak istedim
Ancak o kalabalık arasında en şaşırtıcı isim Ruslana'ydı... 2004'te İstanbul'da yapılan yarışmada birinci olan Ukraynalı şarkıcı, Mor ve Ötesi'ni desteklemek için resepsiyona geldiğini söyledi. Öte yandan, grubun solisti Harun Tekin de sert bir açıklama yaparak oy dilenmeyeceklerini söyledi: "Yarışmada başarılı olalım diye yapacağımız veya yapmayacağımız şeylerin bir sınırı var. Yani oy dilenmek ya da şirin görünmek gibi bir yaklaşımımız olamaz.

------------------
Hürriyet-Kelebek

deborah 17.05.2008 09:28:43
anaa Ruslana yaav ben seviyorum bu kadını Cheesy Kiss..çok şekerdi o gece izlemiştim euroyu Cheesy..

Harun baya bir sert çıkışmış ama Shocked..neyse iyi etmiş bende sevmem öyle sevgi pıtırcığı,oy dilenme numaralarını falan Angry Angry kendin ol gerisini boşver Wink

gözdeniz 17.05.2008 10:17:05
"Yani oy dilenmek ya da şirin görünmek gibi bir yaklaşımımız olamaz."
Helal olsun!!Bu lafı Kalomira'nın gözüne sokmak lazım!!

+++KoRn+++ 17.05.2008 10:19:03
Evet Ruslana çok tatlı biri. Çok severdim bende onu.. Görünce onu orda sevindim.
Bu arada gerçekten çok güzel konuşmuş Harun abimiz..çok haklı..

*Pollyanna 17.05.2008 10:45:57
Ruslana'yı zaten sevmiştim, şimdi daha bi' sevdim  Grin

"Yarışmada başarılı olalım diye yapacağımız veya yapmayacağımız şeylerin bir sınırı var. Yani oy dilenmek ya da şirin görünmek gibi bir yaklaşımımız olamaz." -> Bu laf iyi bi' gönderme olmuş sanki (:

Ecm.. 17.05.2008 11:21:08
Ruslana sempatik kadın ya bende seviyorum onu Kiss"Yani oy dilenmek ya da şirin görünmek gibi bir yaklaşımımız olamaz."sözüde diğer yarışmacılara çok iyi bir gönderme olmuş özellikle Kalomira'ya.

kutlay 17.05.2008 15:17:34
o ilk resim ne öyle ya bunlar baya show hazırlıyor yahu neyse haberimi vereyim de gideyim

Kazanırsak, Eurovision Antalya'da yapılacak

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki 53'üncü Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil eden kafilenin başkanı Kürşat Özkök, ''Deli'' adlı şarkıyla yarışacak Mor ve Ötesi grubunun bu yarışma için doğru tercih olduğunu söyledi.

Özkök, yaptığı açıklamada, "müzikte kalitenin ve eğitimli insanların farkının Mor ve Ötesi grubunda ortaya çıktığını" belirterek, "TRT için tek adres Mor ve Ötesi idi" dedi.

"TRT'de 20 yılı aşkın bir süre televizyon programcılığı yaptığını ve Zeki Müren'den Hülya Avşar'a, Tarkan'dan Funda Arar'a kadar birçok sanatçıyla çalıştığını, hepsinin değerli sanatçılar olduğunu" ifade eden Özkök, "Eurovision şarkı yarışması, ayrı bir kimlik ve ayrı bir değerlendirme gerektirir. Bu yıl tercihimizi Mor ve Ötesi grubundan yana kullandık. Bundan da mutluyuz" diye konuştu.

Özkök, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gerek Belgrad'da yapılan provada, gerekse değişik ülkelerin kafile başkanlarıyla yaptığımız toplantılarda, tercihimizin doğru olduğunu tüm kafile olarak gözledik. Kafile başkanı olarak tecrübelerime dayanarak, bu yıl başarılı bir sonuç elde edeceğimizi düşünüyorum.

Belgrad'da Eurovision şarkı yarışmasında birinci olduğumuz takdirde, 2009 Eurovision şarkı yarışmasını Antalya'da yapmak için hazırlıklara başlamayı uygun gördük. Tüm bu çalışmaların, ülkemizde müzik anlayışının gelişmesine katkıda bulunacağını ümit ediyoruz."

+++KoRn+++ 17.05.2008 22:34:03
Nasıl yani Antalya mı Huh?
Çok fazla şaşırdım...

devran-ı dünya 18.05.2008 02:01:01
Mor ve Ötesi’ne Yunan ilgisi

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da yapılacak 53. Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek Mor ve Ötesi grubu, Yunanistan delegasyonunun verdiği partiye katıldı. Mor ve Ötesi’nin solisti Harun Tekin’in canlı olarak söylediği ’Deli’ adlı yarışma şarkısı büyük alkış topladı. Partinin ev sahibi Yunanistan’ın Eurovision temsilcisi sanatçı Kalomira’nın, Harun Tekin’i kucaklaması dikkat çekti.

.........VATAN.......

Ecm.. 18.05.2008 10:37:51
kalomira sarkıntılık yapıyor resmen yaptığı her şey oy için

kaligula 18.05.2008 11:22:05
kalomira sarkıntılık yapıyor resmen yaptığı her şey oy için

şirinliğin cılkını çıkartmış hatun.... Tongue

Birgül 18.05.2008 12:02:01
harun tekin'ini mi kucakladı?  Grin  Cheesy yok artık ne bu ya?  Cheesy ilgi çekmeye çalışıyor Kalomira.

*Pollyanna 18.05.2008 12:27:51
Yok artık harbi ! Bu kız uçmuş..

Bu arada haberlerde çıktı bizimkiler, Ruslana'yla röportaj falan yaptılar.
" Benim favorim Türkiye " falan dedi Ruslana (:

beroş 18.05.2008 12:29:38
BENCEDE HARUN' A ASILIYO!!!sİNİR ŞEY Angry

beroş 18.05.2008 12:30:46
Kendisine şarkısı gibi iğrenç Angry

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 12 13