|
||
gördü tabii türk lokumu gibi çocukları...
|
||
|
||
gördü tabii türk lokumu gibi çocukları... ![]() evet kesinlikle, uyuz.. ![]() neyse konumuz bu değil.
|
||
|
||
| http://www.portalistan.com/haberler/mor-ve-otesi-balon-turu-yapacak/ Bu adreste mor ve ötesinin eurovision macerası hakkında çok bilgi var. |
||
|
||
http://www.portalistan.com/haberler/mor-ve-otesi-balon-turu-yapacak/ "22 mayısta Mor ve Ötesi, ikici yarı finalde finale yükselmek için 3. sırada sahneye çıkarak Deli adlı parçasıyla Türkiye'yi temsil edecek. İkinci yarı finalde 19 ülkenin yarışmasından sonra, hemen cep telefonlarından oylamaya geçilecek. Bu yarışma, hem TRT 1 ve TRT-İnt'ten naklen yayınlanacak."Bu adreste mor ve ötesinin eurovision macerası hakkında çok bilgi var. hadi artık gelsin o zaman ya!heyecandan ölüyorum! ![]() "Finalin Avrupa, Güney Amerika, Afrika, Japonya, Avustralya ve ABD'de yaklaşık 650 milyon kişi tarafından izlenmesi bekleniliyor." vay be morlarımızı herkes tanıyabilecek.en çok buna seviniyorum. ![]() |
||
|
||
| mor ve ötesi için avrupa, güney amerika, afrika, japonya, avustralya ve abd'de yayınlanması çok büyük bir fırsat tüm dünya mor ve ötesini tanıycak | ||
|
||
avrupa, güney amerika, afrika, japonya, avustralya ve abd tanıyacak mor ve ötesini bu mor abilerimiz için büyük bir fırsat .............
|
||
|
||
| Mor ve Ötesi'ne Destek Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a düzenlenen 53. Eurovision Şarkı Yarışmasında Gürcistan’ı temsil eden ama şarkıcı Diana Gurtskaya, Mor ve Ötesi grubunu çok beğendiğini belirterek, Türkiye’ye bol şans diledi. Mor ve Ötesi grubunun dünyada en iyi rock gruplarından biri olduğunu belirten Gürcü sanatçı, “Deli” adlı şarkıyı “insanın ruhunu okşayan güzel bir parça” olarak nitelendirdi. Sahneye siyah gözlükleriyle çıkan görme özürlü Diana Gurtskaya, Türkiye ve Gürcistan’ın kardeş ülke olduklarını, birbirine destek olacaklarına inandığını söyledi. “Peace will come” adlı şarkısıyla Gürcistan’ı temsil edecek Diana Gurtskaya, şöyle devam etti: “Ben Türkiye’yi ve Türk halkını çok seviyorum. Türkiye’ye sık sık geliyorum, ama şu ana kadar konser vermedim. İleride Türkiye’de de konser vermeyi planlıyorum. Gözlerim görmüyor, ama kalbim Türkiye ile birlikte. Eurovision’a katılmak benim için kazanmaktan daha önemli. Çok mutluyum. Belki bu dünyada yaşanan bazı çirkinlikleri görmemem beni daha mutlu ediyor.” UKRAYNA’DAN DESTEK Eurovision Şarkı Yarışmasında Ukrayna’yı temsil eden Ani Lorak’ın Türk menajeri Murat Nalçacıoğlu da Mor ve Ötesi grubuna Ukrayna’dan çok sayıda oy verilmesi yönünde çalışacaklarını söyledi. Mor ve Ötesi grubundan Kerem Özyeğen’in sınıf arkadaşı olan Murat Nalçacıoğlu, Ani Lorak’ın Ukrayna’da Türk tur operatörlerinden Turtess’in Türk turizmini tanıtan broşürlerinde yer aldığını belirtti. Murat Nalçacıoğlu, menajerliğini yaptığı Ani Lorak ile en kısa zamanda evleneceğini açıkladı. “Mor ve Ötesi’ni Ukrayna delegasyonu olarak tam desteklediklerini” kaydeden Nalçacıoğlu, “Ani Lorak Türkiye’yi çok seviyor ve Ukrayna’dan en yüksek puanların Türkiye’ye verilmesi için elinden geleni yapıyor. Türkiye’nin de bizi destekleyeceğine candan inanıyorum” diye konuştu. |
||
|
||
| Mor ve Ötesi final için yarışacak Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen 53. Eurovision Şarkı Yarışması’nda “Deli” adlı şarkıyla Türkiye’yi temsil edecek Mor ve Ötesi bugün finale kalmak için yarışacak. ![]() BELGRAD - İkinci yarı finalde 19 ülke içinde üçüncü sırada sahne alacak Mor ve Ötesi, 20 bin kişilik kapasitesi olan Belgrad Arena Spor Salonu’nda yaklaşık 11 bin kişinin önünde performansını sergileyecek Provalardan sonra yeni bir basın toplantısı yapan Mor ve Ötesi üyelerine yabancı ve yerel basın yoğun ilgi gösterdi. Müzik otoriteleri, Mor ve Ötesi’nin finalde yarışma hakkı kazanacağına kesin gözüyle bakıyor. İkinci yarı finalde 1999’da Eurovision Şarkı Yarışmasında İsveç adına “Take Me To Your Heaven” adlı şarkısıyla birincilik getiren Charlotte Perelli, Türkiye’nin en güçlü rakipleri arasında bulunuyor. Ukraynalı Ani Lorak ve son yıllarda San Remo yarışmasında iyi sonuçlar elde eden İsviçreli Paolo Meneguzzi de rakipler arasında görülüyor. |
||
|
||
EUROVISION'DA 'DELİ' GÜNÜ evet evet bakıyoruz Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen 53.Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden 'Mor ve Ötesi' grubu 'Deli' adlı şarkısıyla bu akşam yarı finalde yarışacak.Üçüncü sırada sahne alacak olan 'Mor ve Ötesi'nin cumartesi günkü finalde yarışabilmesi için bu akşam ilk 10 arasına girmesi gerekiyor.Müzik otoriteleri, 'Mor ve Ötesi'nin finalde yarışma hakkı kazanacağına kesin gözüyle bakıyor. ![]() Posta.. inşallah aminn...
|
||
|
||
![]() Eurovision 'Deli'recek 'Mor ve Ötesi' 'Deli' şarkısıyla Eurovision finaline kalabilmek için bu akşam sahneye çıkacak! 'MOR ve Ötesi' 'Deli' şarkısıyla Eurovision finaline kalabilmek için bu akşam sahneye çıkacak! Mor ve Ötesi 3'üncü sırada 'Deli'recek! Mor ve Ötesi 'Deli' ile bu gece üçüncü sırada yarışacak! Belgrad'da düzenlenen '53. Eurovision Şarkı Yarışması'nda bu gece Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 2. grup için yarı final heyecanı yaşanacak. Yarışma öncesinde canlı bağlantı yapılarak Türk ekibinin görüntüleri ekrana taşınacak. Türkiye'nin 3'üncü sırada yarışacağı 2. yarı finalde şu ülkeler var: İzlanda, İsveç, Ukrayna, Litvanya, Arnavutluk, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Beyaz Rusya, Letonya, Hırvatistan, Bulgaristan, Danimarka Gürcistan, Macaristan, Malta, Kıbrıs Rum Kesimi, FYR Makedonya ve Portekiz... TRT 1 22.00 sabah/günaydın |
||
|
||
| HARUN TEKİN: FİNALDE DE İDDİALIYIZ Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen 53. Eurovision Şarkı Yarışması’nda “Deli” adlı şarkıyla Türkiye’yi temsil eden ve yarı finali geçerek finalde yarışmaya hak kazanan Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin, finalde de iddialı olduklarını söyledi. 18 ülkenin yarıştığı ikinci yarı finalden sonra finale kalan 10 ülke basın toplantısı düzenledi. Finale kalan Türkiye’yi temsil eden Mor ve Ötesi grubunun solisti ve gitaristi Harun Tekin, basın toplantısında, “Finale yükselmek başarı. İddialıydık. Finalde de iyi sonuç elde edeceğimize inanıyorum. Zaten Türkiye’nin finale yükselmesi, son 5 yıldır alışkanlık haline geldi” dedi. Tekin, finale yükselemeyen diğer ülkelerin üzüntü içinde olduğunu, onlara bu zor anlarında destek olmak ve onları kutlamak istediğini de söyledi. Bunun üzerine salonda bulunan yaklaşık 500 kişi, bu sözleri ayakta alkışladı. Daha sonra yapılan kurada, Türkiye 12. sırayı çekti. Türkiye, 24 Mayıs Cumartesi gecesi, 25 ülkenin katılacağı final yarışmasında, sahneye 12. sırada çıkacak. NTV |
||
|
||
| İnanmayın böyle şeylere............ |
||