|
||
| olağan saçma sapan haberler işte | ||
|
||
| bunlar gibi daha bir sürü haber köşe yazısı makale gördüm ama morlar bunlara takılırsa işler o zaman yerinde gitmeyecektir. | ||
|
||
bunlar gibi daha bir sürü haber köşe yazısı makale gördüm ama morlar bunlara takılırsa işler o zaman yerinde gitmeyecektir. morların öyle birşey yapacağını sanmıyorum ![]() o seviyeye düşmeyeceklerinden adım gibi eminim
|
||
|
||
ne beklenir ki...gündemi yakalamak amaçlı haber yaparlar,ne yazacaklarını bilmediklerinden de atıp tutarlar..eminim bunlar örovizyon haberine kadar mvö'yü bir kere bile dinlememiş insanlardır..muhalif oldukları herkesin dilinde maşallah bunu yazmak kolay...tanıyıpta yazanları ve atıp tutanları karşılaştırdığımızda kimin hangi haberi ne amaçlı yaptığını anlayabiliyoruz...
|
||
|
||
amaannn gülün geçin bu haberlere ![]() böyle bir şey olmayacağını morlar ve biz biliyoruz ya kime ne =) |
||
|
||
| çok saçmalamışlar yaaa,ama bencede alışmalıyız... |
||
|
||
| haberler gercekten sacma yok cok tartismislar felan | ||
|
||
| Bu tür saçma haberleri nasıl yazıyorlar hayret ediyorum. | ||
|
||
| tipik magazin haberi işte.. | ||
|
||
| hayır tartışadabilirler neden bu kadar büyültülmüş anlamadım..her ailede tartışmalar olur..herkes birbiriyle çok iyi anlaşsaydı harika fikirler ortaya çıkmazdı..karşıt görüşler olmadan yeni fikirler ortaya çıkmaz.. | ||
|
||
| eminim bu yazıları ve haberleri yazan ve yapan kişiler morların müziklerini dinlemişlerdir.ama yalan haber olunca en öndeler. | ||
|
||
.
|
||
|
||
ya niye bu kadar üstlerine gidiyorlar yaa!!yeter artık ben okudukça sinir krizine giriyorum..kimbilir onlar ne yapıyorlar bu saçma haberler karşısında onlar bunu haketmiyorlar aslaa!!işlerine gelmedi sanırım bunları yazanların yüxexeste falan o kadar şeyler söylemişler ki sanki dünyanın suçunu işlediler!!onlar karar verdiler buna iyisini kötüsünü bilerek kabul ettiler ve herşeyi o yazıp çizenlerden daha da iyi biliyorlar!!!harun dedi zaten önemli olan yarışmadan gelinen sonuç değil yarışmadaki duruş saygınlık...ya bi insan bunu okuyunca ne anlıyor ki başka??siyasi bir yarışma oldu bunu da onlardan daha iyi biliyorlar.artk birşeyleri düşünsünler ve bıraksınlar onlar kendilerine güveniyorlar bende güveniyorum siz de güvenin ne olurr!!!destek çıkalım yaa ![]() lütfen gereksiz kısaltmalardan ve harf eksikliklerinden kaçınalım!!! |
||
|
||
| şarkının adı deli hadi hayırlısı tüm morlara.ayrıcana 240bin ytl almış morlar eurovision için. | ||
|
||
| http://egazete.sabah.com.tr/gna108-20080214-200.html bugün günyadın'dan... | ||