|
||
| Ayy canlarım benim 240 bin ytl ödemişleer.Olsun,kazanacağız biz | ||
|
||
işte...
|
||
|
||
| Bence resim süpeeeer. inş. mor ve ötesiyle kazanacağız.son 8 saat 15 dk benim saatime göre |
||
|
||
.
|
||
|
||
Hande Yener olayı korkunç işte
|
||
|
||
. . . . .morların gazetedeki haberlerini aktarmak istedim. |
||
|
||
ismail sağolasın (: özellikle komün hayatı yaşıyoruz başlıklı röportajdaki fotoğrafları süper
|
||
|
||
ismail sağolasın (: özellikle komün hayatı yaşıyoruz başlıklı röportajdaki fotoğrafları süper evet ya ben de çok beğendim o fotoğrafı ![]()
|
||
|
||
ismail sağolasın (: özellikle komün hayatı yaşıyoruz başlıklı röportajdaki fotoğrafları süper evet ya resim cok tatlı
![]() |
||
|
||
ismail sağolasın (: özellikle komün hayatı yaşıyoruz başlıklı röportajdaki fotoğrafları süper evet ya ben de çok beğendim o fotoğrafı ![]() ![]() :Dhepsi çok çirkinmiş.bu resimde bunu görüyoruz.gerçekten,erkekler neden bu kadar çirkin görünmeye başladı artık bana??
|
||
|
||
valla morların birbirlerine düştügüg söyleniyor ben inanmam bu habere bazılarıda halen mor ve ötesinin o yarışmaya katılmasına inanamıyo şarkının türkçe olmasına sevinen bir hayli otoriter var. kavga ettiklerine hatta bunun aralarında tartışması olduğuna bile inanmıyorum ben ..bunlar yine iyi haberler daha neler yazcaklar kimbilir şimdiden hazırlıklı olalım ![]() morlar birbirine mi düşmüş? söylediklerinize aynen katılıyorum..tabi konu rock müzisyenleri olunca gazeteciler ellerinde haber olsun diye akıllarınca yaratıcı şeyler üretemiyorlar...çünkü ortalıkta oluşan bir olay yok!..."nette birbirlerine düştüler" duyar duymaz çok güldüm kulaktan dolma haber olduğu hemen anlaşılıyor bu kez olmamaış medaya meraklıları kusura bakmayın ![]() magazinciler yanlış kayaya tosladılar. hepsi grubundan değil MOR VE ÖTESİ'nden bahsediyoruz!... ama gelde anlat anlatabilirsen...
|
||
|
||
Sağol İsmail resimler harika.
|
||
|
||
| http://www.haberturk.com/haber.asp?id=57138&cat=150&dt=2008/02/21 ciddiye alır mısınız bilmiyorum ama yine de yazmak istedim
|
||
|
||
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=57138&cat=150&dt=2008/02/21 almayız tabi yaa!!! kaç tane mor ve ötesi şarkısı biliyor ya da onu geçtim kaç tane rock parçası biliyor bu helin hanım gelmiş mor ve ötesi'ni eleştirme yetkisini kendisinde buluyor çok merak ettim aslında??
ciddiye alır mısınız bilmiyorum ama yine de yazmak istedim ![]() |
||
|
||
| Mor ve Ötesi'nin Eurovision çalışmaları tüm hızıyla sürüyor! 15 Şubat 2008'de Eurovision şarkısı 'Deli'yi kamuya duyuran mor ve ötesi, şarkının yolculuğunda kendine eşlik edecek yıldız takımı oluşturdu. Alanlarının önde gelen isimleriyle çalışırken kostüm tasarımlarını Ümit Ünal'a, fotoğraf çekimlerini Okan Bayülgen'e, video klibi Ezel Akay'a, genel koreografiyi Beyhan Murphy'ye emanet eden grup, bu ekip çalışmasındaki yaratıcılık ve uyumdan son derece memnun. 'Deli' bu hafta tüm ulusal radyo istasyonları ile basına dağıtılacak ve şarkının heyecanla beklenen klibi ayın ortalarında gösterimde olacak. |
||