|
||
| "Deli" ikinci sıraya yükseldi. Eurovision'un resmi internet sitesi, yarışmaya katılacak kliplerinin izlenme oranlarını yayınladı. Eurovision'un resmi internet sitesi, yarışmaya katılacak 38 ülkenin şarkı kliplerinin Youtube'daki izlenme oranlarını yayınladı. Bu yılki yarışmada Türkiye'yi temsil edecek olan Mor ve Ötesi'nin "Deli" şarkısı, listede ikinci sırada yer aldı. Listenin ilk sırasında, 8 milyon 400 bin kişi ile İspanya adına yarışan "Çiki Çiki Dans Et" yer alıyor. Onu 1 milyon 300 bin kişi ile "Deli" ve 1 milyon 200 bin kişi ile İrlanda'nın "Dustin Adlı Hindi" şarkısı takip ediyor. hürriyet/kelebek |
||
|
||
Ya insanlar ne yazcaklarını şaşırmışlar ya
|
||
|
||
| 10-13 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da kalan Kalomira,(yunanistan eurovision temsilcisi) yarışmada ülkemizi temsil edecek olan “Mor ve Ötesi’nin “Deli” adlı şarkısını, beraber çalıştığı Pasion Turca’yla ekibiyle dinledi ve şarkıcı “12 puan Türkiye” yorumunu yaptı. | ||
|
||
| Basın sırf haber olsun diye haber haber yapıyor işte naparsın... | ||
|
||
10-13 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da kalan Kalomira,(yunanistan eurovision temsilcisi) yarışmada ülkemizi temsil edecek olan “Mor ve Ötesi’nin “Deli” adlı şarkısını, beraber çalıştığı Pasion Turca’yla ekibiyle dinledi ve şarkıcı “12 puan Türkiye” yorumunu yaptı. Her gittiği ülkeye böyle derse
|
||
|
||
| Eurovision'da Türkiye 2. sırada Youtube'da Mor ve Ötesi'nin klibi "Deli" 1 milyon 300 bin izleyiciyle ikinci sırada ANKA -------------------------------------------------------------------------------- Video paylaşım sitesi Youtube'da Mor ve Ötesi'nin klibi "Deli"nin, Eurovision yarışmasına katılacak şarkılar arasında en çok izlenenler sıralamasında ikinci olduğu belirlendi. 20 Mayıs'ta Belgrad'da Eurovision şarkı yarışması birinci yarı finalinde Türkiye'yi temsil edecek olan Mor ve Ötesi grubunun klibi "Deli", yarışamaya katılacak şarkılar arasında video paylaşım sitesi Youtube'da ikinci sıraya yerleşti. Eurovision Şarkı Yarışması'nın resmi internet sitesine göre, İspanyol Rodolfo Chikilicuatre tarafından seslendirilen, "Baila El Chicki Chicki" adlı şarkı 8 milyon 400 bin defa seyredilerek birinciliğe ulaştı. İkinci sırada Mor ve Ötesi bulunuyor. Mor ve Ötesi'nin "Deli" adlı şarkısı 1 milyon 300 bin izleyiciye ulaşırken, İrlandalı Irelande Douze Pointe in söylediği "Dustin the Turkey" adlı eser 1 milyon 200 bin kullanıcını ilgisini çekerek üçüncü sıraya girdi. http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=_Youtubedaki_Eurovision_yarisinda_Turkiye_2_sirada__173342_1&tarih=16.04.2008&Newsid=173342&Categoryid=7 |
||
|
||
| Mor ve Ötesi 'Deli'yi Makedonya'da tanıttı Mor ve Ötesi grubu, yarışmaya katılacak şarkının Makedonya'da tanıtımını yaptı. EUROVISION Şarkı Yarışması'nda bu yıl Türkiye'yi temsil edecek Mor ve Ötesi grubu, yarışmaya katılacak şarkının Makedonya'da tanıtımını yaptı. Başkent Üsküp'teki bir diskoda şarkının tanıtımını yapan grup, daha sonra yarışmada Makedonya'yı temsil edecek Arnavut kökenli Adriyana Gaca ile ünlü şarkıcı Tamara'dan oluşan grupla tanışarak birlikte eğlendi. Grup elemanları, Makedonya'da kaldıkları süre boyunca ülkenin tarihi ve turİstik yerlerini de gezdi.
|
||
|
||
Helin Avşar'ın yazısını okurken karnımı tuta tuta güldüm ![]() Bir de "mor ve ötesi" ismiyle kendi çapında espiri yapmaya çalışan insanlardan nefret ediyorum -iyi ya da kötü olarak kullanmaları hiç farketmez- kendilerini rezil ediyorlar ![]() "Çözmeye çalışmadıkça her seferinde mor olacağız. Yanılıyor olmayı çok isterim. Ne biliyorsunuz? Belki de onlar benim bu yazdıklarımı mor ederler! Ben yinede baştan düşüncemi açıklayayım. Şarkıyı defalarca dinledim. Şarkı nasıl mı? Mooooooor ötessssssiiiiii" Görüldüğü gibi sadece kendi çapında eğlenmiş Sadece "mor" ve "ötesi" kelimelerini kullanarak komiklik yaratmaya çalışmış ve netekim kendini de komik duruma düşürmüş..Yazık insan
|
||
|
||
| Rezil kadın ya, kendini ne sanıyor merak ediyorum açıkçası. Sanki kendisi çok düzgün, ahlaklı, akıllı da bide utanmayıp millete laf kaydırıyor. | ||
|
||
hayatımda bu kadar sacma birşey daha duymadım. bence yapacak baska haber bulamadılar.böyle birseyin olması imkansız .acıdım su habercilere şimdi yazıkk valla
|
||
|
||
| Turkey: Win invitations for the Turkish party in Belgrade Fifty lucky esctoday.com readers can win free invitation to the Turkish delegation party, organised by TRT and Hakan Yalcinkaya, which will take place at the Club Otard, just a few blocks away from the Belgrade Arena and the Sava Center on 19th May. Mor ve otesi themselves will be there of course and a great number of Eurovision artists is also expected to attend. Hakan Yalcinkaya, responsible for the organisation of the party with TRT, spoke to esctoday.com this morning: " We can promise you a great evening on 19th May. There will be unlimited alcohol and a rich buffet with Turkish dishes and delicacies such as baklava, tulumba, sarma and you will get the chance to meet many of this year's brightest Eurostars in person." The party will take place at the Otard Club, Dunavski Kej BB 15, and starts at 18.00, the official closing time is 20.30 but it just might go on all night. Mor ve otesi will naturally be present to sing live and meet the fans but also Charlotte Perreli, Dj Balthazar and Deep Zone, Paolo Meneguzzi, Kraljevi Ulice, Olta Boka and Geta Burlacu have confirmed their participation, so far. 50 esctoday.com readers have the opportunity to win invitations for the Turkish party. Answer correctly the following three questions and you just may be the lucky ones: 1) What are the first names of the Mor ve otesi members? (That shouldn't be too hard to find if you have watched the band's video interview with esctoday.com) 2) How many times has Turkey participated in the Eurovision Song Contest? 3) In how many languages can Deli lyrics be found at delirium.fm? _________________________________________________________________________________________ 1) Mor ve Ötesinin ilk grub üyelerinin adi neydi? 2)Türkiye Eurovisiona kac kere katildi? 3) Deli sarkisinin sözleri delirium.fm'de kac dilde bulunmaktadir? _________________________________________________________________________________________ sorularin cevabi asagdaki masil adresine yollanabilir ![]() Send you answers to hknyky@gmail.com. The winners will be notified personally and their names will be posted on esctoday.com as well. esctoday.com'da okudugum bir haber, Eurovision öncesi bir party kutlanacak, orda Mor ve Ötesi ve diger esc sanatcilari'da olucakmis. Bence deneyin arkadaslar, cok basit sorular, belki aramizdan biri kazanir ve oraya gidebilme sansini ele gecirir ![]() |
||
|
||
Helin Avşar'ın yazısını okurken karnımı tuta tuta güldüm Basit ve beyinsizce bir konuşma bu fikirlerini kendine saklasın bu kadın yoksa dahada fikir fakiri olacak.
![]() Bir de "mor ve ötesi" ismiyle kendi çapında espiri yapmaya çalışan insanlardan nefret ediyorum -iyi ya da kötü olarak kullanmaları hiç farketmez- kendilerini rezil ediyorlar ![]() "Çözmeye çalışmadıkça her seferinde mor olacağız. Yanılıyor olmayı çok isterim. Ne biliyorsunuz? Belki de onlar benim bu yazdıklarımı mor ederler! Ben yinede baştan düşüncemi açıklayayım. Şarkıyı defalarca dinledim. Şarkı nasıl mı? Mooooooor ötessssssiiiiii" Görüldüğü gibi sadece kendi çapında eğlenmiş Sadece "mor" ve "ötesi" kelimelerini kullanarak komiklik yaratmaya çalışmış ve netekim kendini de komik duruma düşürmüş..Yazık insan ![]() |
||
|
||
![]() Mor ve Ötesi grubu, Eurovision-2008'de Türkiye'yi temsil edeceği ''Deli'' adlı şarkının tanıtımını yapmak amacıyla Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e geldi. Grubun vokalisti Harun Tekin, Tiflis'te düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada, Eurovision Şarkı Yarışması ve müzik çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Türkiye'yi bu yıl yarışmada "Deli" adlı şarkıyla temsil edeceklerini hatırlatan Tekin, bugüne kadarki hedeflerini gerçekleştirmekte başarılı olduklarını belirterek, yarışmaya çok iyi hazırlandıklarını ve emeklerinin karşılığını alacaklarına inandığını söyledi. Türkiye'nin, uzun yıllar sonra ilk kez yurtdışında şarkı tanıtımı için turne düzenlediğini hatırlatan Tekin, Gürcistan'da kimi radyo ve televizyon programlarında canlı yayın konuğu olduklarını ve gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını kaydetti. Tekin, Gürcistan'da konser vermek istediklerini de sözlerine ekledi. Harun Tekin, toplantıda "Deli" ve "Bir Derdim Var" parçalarını canlı olarak seslendirdi. Gürcistan'dan önce Yunanistan, Arnavutluk, Makedonya ve Portekiz'de bulunan Mor ve Ötesi grubu, Ukrayna ve Azerbaycan ziyaretlerinden sonra yarışmanın 22 Mayıs'ta yapılacak yarı finali öncesindeki son hazırlıklarını tamamlamak üzere Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a gidecek. CNN TÜRK |
||
|
||
| Yapacakları başka haber yok bu sebepten durduk yere sansasyon yaratmaya calışıyorlar.Bunun icin MOR VE OTESİ'ni kullanıyorlar.Sabrımız taşmaya başladı ama....... | ||
|
||
![]() ![]() ----------- Hürriyet-Cumartesi |
||